Ο γιος του Michael Keaton είναι κούκλος και πρέπει να τον δείτε!

Ο γιος του Michael Keaton είναι κούκλος και πρέπει να τον δείτε!

Έχουμε και video!

Να το ξέρετε... Τα παιδιά των διάσημων πρωταγωνιστών των τελευταίων δεκαετιών ετοιμάζονται να κάνουν εισβολή στο Hollywood! Μετά τον γιο του Schwarzenegger, Patrick, τον γιο του Eastwood, Scott (αδυναμία μας) έρχεται και ο γιος του Michael Keaton να κάνει αισθητή την παρουσία του στις λίστες με τα παιδιά - κουκλιά της κινηματογραφικής βιομηχανίας!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του διάσημου ηθοποιού για το βραβείο Kαλύτερος Hθοποιός σε κωμωδία - σίριαλ στις φετινές Χρυσές Σφαίρες ο 63χρονος πρωταγωνιστής με προσπάθεια κράτησε τα δάκρυα του.

Ο λόγος; Την ομιλία του την αφιέρωσε στον γιο του Sean Douglas για τον οποίο είπε: "Ο καλύτερος μου φίλος είναι ευγενικός, έξυπνος, αστείος, ταλαντούχους, σκέφτεται τους άλλους. Συμβαίνει να είναι γιος"... Και τη στιγμή που του είπε "Σ'αγαπώ φιλαράκι" η κάμερα έκανε κοντινό στον Sean, ο οποίος τον κοιτούσε με περηφάνια από τα τραπέζια των Χρυσών Σφαιρών.

Και ενώ ο λόγος του ήταν συγκινητικός δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε το πόσο γοητευτικός είναι ο γιος του. Μέσα σε λίγα λεπτά όπως ήταν λογικό ο Sean και η ομορφιά του έγιναν αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter!

Ο Sean πάντως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός αφού έχει ήδη σημαντική πορεία ως μουσικός παραγωγός και συνθέτης και στο βιογραφικό του έχει συνεργασίες με ονόματα όπως την Madonna, την Demi Lovato και τον David Guetta!

rs 634x1024-150111195955-634.Michael-Keaton-Sean-Keaton.2.ms.011115

Πατέρας και γιος σε εμφάνιση τους του 2008. Αν θέλετε να δείτε τον Sean στη χτεσινή εμφάνιση δείτε το video που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος χωρισμός; Depp και Heard διαψεύδουν τις φήμες με τον καλύτερο τρόπο!