Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η Kylie Jenner δεν ντρέπεται πια!

Γωγώ Φούντα
Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η Kylie Jenner δεν ντρέπεται πια!

Ποια είναι η υπέρβαση που έκανε η νεαρή star;

Σίγουρα είναι αρκετά αστείο, να είσαι μόλις 17 ετών, να πηγαίνεις ακόμη σχολείο δηλαδή, και το ευρύ κοινό, ίσως ούτε και η ίδια σου η οικογένεια, να μην ξέρει πώς είσαι χωρίς μακιγιάζ! Αλλά όλα αυτά ακυρώνονται στην περίπτωση της Kylie Jenner την οποία και φυσιολογική έφηβη σίγουρα δε λες.

Η reality star λοιπόν, αφού βαρέθηκε να ακούει τα σχολιανά της σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που φημολογείται πως έχει κάνει, αποφάσισε να δείξει τη γυμνή αλήθεια και να κάνει την υπέρβαση. Έβγαλε λοιπόν μία selfie, την οποία ανέβασε στο Instagram, και στην οποία είναι εντελώς άβαφη ή τουλάχιστον όχι βαμμένη όπως συνήθως.

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι ότι ένα 17χρονο κορίτσι έβγαλε φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ-εσείς δηλαδή πόσο μπορεί να βαφόσασταν στην ηλικία της-αλλά το γεγονός ότι πλέον οι πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της, είναι πέρα για πέρα εμφανείς!

Παρόλο λοιπόν που η ίδια όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων αλλά δεν έχει ακόμη αισθανθεί την ανάγκη να κάνει κάποια, και βάζει και την αδερφή της Kim να εκθειάζει κάθε τόσο, το μεγάλο της ταλέντο στο μακιγιάζ, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, και ό, τι κι αν κάνει δεν πείθει!

Άραγε σε 5 χρόνια από τώρα, που θα είναι μόλις... 22 πώς θα είναι;

Διαβάστε ακόμη:

Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι στο Hollywood!

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια χωρισμού! Ποιοι είναι;

Το σοκ των Golden Globes: Γιατί η Lena Dunham μας άφησε με το στόμα ανοιχτό;