Ε όχι! Αυτό δεν το περιμέναμε ποτέ από τον George Clooney: Δείτε τι έκανε!

Ερμιόνη Σαρρή
Ε όχι! Αυτό δεν το περιμέναμε ποτέ από τον George Clooney: Δείτε τι έκανε!

Αυτός είναι πραγματικός...σταρ

Αναμφισβήτητα ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Amal Alamuddin εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στις Χρυσές Σφαίρες. Ο ηθοποιός βραβεύτηκε με το Cecil B. DeMille για τη συμβολή στον κινηματογράφο και η μία δήλωση ήρθε πίσω από την άλλη.

Πριν σας αποκαλύψουμε αυτήν που μας... σόκαρε- θετικά πάντα- θα σταθούμε ελάχιστα στην ερωτική του εξομολόγηση. Την ώρα που ήταν στη σκηνή εκμυστηρεύτηκε στην όμορφη δικηγόρο του πόσο τυχερός είναι που την έχει στη ζωή του. Μεγάλη δήλωση για τον πρώην αμετανόητο εργένη. Του έχει πάρει για τα καλά τα μυαλά τελικά και οφείλουμε να τη συγχαρούμε. Από εκεί που τον είχαμε να μένει για πάντα ελεύθερο πουλί, τώρα δεν μπορεί να συγκρατήσει τον έρωτά του. Τι άλλο είπε;

Ο George αυτή τη φορά δεν έψαξε πολύ για κουστούμι, αφού προτίμησε να φορέσει αυτό του... γάμου του. Σωστός νοικοκύρης και δε ντρέπεται κιόλας να το αποκαλύψει. Και χωρίς να θέλουμε να γίνουμε υπερβολικοί, η Amal πρέπει να έχει βάλει και εδώ το χεράκι της. Μυρίζει γυναικείο χέρι, τι να λέμε τώρα. Ποιος ο λόγος να αγοράσει καινούργιο, αφού ένα μαύρο κουστούμι είναι πάντα ένα μαύρο... κουστούμι. Τώρα πια δεν είναι μόνος του για να πετάει τα λεφτά από εδώ και από εκεί. Μπράβο του και ξανά μπράβο του.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Clooney!

Δείτε τη χθεσινή εμφάνιση του ζευγαριού στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Το σοκ των Golden Globes: Γιατί η Lena Dunham μας άφησε με το στόμα ανοιχτό;

Χαμός: Η νέα φωτογραφία της Beyoncé έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο! Γιατί όμως;

Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι στο Hollywood!