Είναι όντως η Halle Berry; Εμφανίστηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ και απορήσαμε

Ερμιόνη Σαρρή
Είναι όντως η Halle Berry; Εμφανίστηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ και απορήσαμε

Άλλη το πρωί και άλλη το... βράδυ

Την έχουμε δει στο κόκκινο χαλί και μας έχει αφήσει... αγάλματα. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση εντυπωσιάζει με το σέξι κορμί της και το απίστευτο ταπεραμέντο της. Η ηθοποιός όμως πιάστηκε στα πράσα την ώρα που ψώνιζε και ομολογούμε πως μας πήρε μερικά λεπτά για να την αναγνωρίσουμε.

Η γενικότερη παρουσία της μας θύμιζε τη σεξοβόμβα Halle Berry, αλλά κάτι δε μας «καθόταν» καλά. Και όμως αυτή ήταν. Κάνοντας τις τελευταίες προετοιμασίες για τα γενέθλια του συζύγου της, ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στο Λος Άντζελες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και γενικότερα ένα ατημέλητο λουκ. Το πρόσωπο της ήταν κάπως πρισμένο και ανέκφραστο. Παρέα της είχε την 7χρονη κόρη της, η οποία και την βοήθησε να διαλέξουν την τούρτα του... μπαμπά.

hallemesa

Δε θέλουμε να φανούμε υπερβολικοί και κακοί- για ακόμη μία φορά-, αλλά πραγματικά εδώ μιλάμε για την περίπτωση του άσπρου και του μαύρου. Κουρασμένη, απεριποίητη και σχεδόν αχτένιστη είναι οι τρεις λέξεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τη Halle. Δεν είμαστε υπέρ του σοβαντίσματος και γενικώς της ψεύτικης εικόνας, αλλά βρε παιδί μου ας κυμαινόμαστε σε ένα μέσο επίπεδο.

Δε γίνεται το βράδυ να ανάβεις φωτιές και το πρωί να μη σε αναγνωρίζουμε.

Δείτε την στην παραπάνω gallery και βρείτε τις... ομοιότητες και διαφορές.

Διαβάστε ακόμα:

Η Jennifer Aniston περνάει στην αντεπίθεση: Αποδεικνύει πως είναι η πιο cool σταρ

Τα πάχη της τα κάλλη της: Η superstar σνομπάρει τις δίαιτες κι εμείς την παραδεχόμαστε

Αυτός είναι 71 κι εκείνη μόλις 25:Το διάσημο ζευγάρι που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων