Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πρώην μοντέλου, που δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο με οξύ

Γωγώ Φούντα
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πρώην μοντέλου, που δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο με οξύ

8 χρόνια μετά, η Katie Piper μιλά για την ιστορία που είχε προκαλέσει σοκ

Όχι πολύ παλιά, συγκεκριμένα το 2008, η ξένη showbiz είχε συγκλονιστεί από ένα τραγικό γεγονός, που για ακόμη μία φορά υπενθύμιζε ότι δυστυχώς θα πρέπει οι άνθρωποι να περνούν από πολλά τεστ προκειμένου να μπορέσεις να τους εμπιστευτείς. Αυτό ακριβώς μας δίδαξε η συγκλονιστική ιστορία της Katie Piper, η οποία δέχτηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο από έναν άγνωστο, τον οποίο είχε βάλει ο τότε φίλος της Danny Lynch.

Παρά το σοκ της και παρά τα βαριά εγκαύματα που έφερε σε όλο της το πρόσωπο, το πρώην ανερχόμενο μοντέλο, η οποία τότε ήταν μόλις 24 ετών, δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να μαζέψει τις δυνάμεις της, να συνεχίσει τη ζωή της και φυσικά να δώσει δύναμη και σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

«Όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, οι ουλές μου δεν με ενοχλούν πια», εξομολογείται. «Το μόνο που μου θυμίζουν είναι ότι είμαι πιο δυνατή από το άτομο που προσπάθησε να με βλάψει. Όλοι έχουμε ουλές, είτε στο σώμα είτε στην ψυχή. Την επόμενη φορά που θα κοιταχτείτε στον καθρέφτη θα πρέπει να νιώσετε περήφανοι που είστε επιζήσαντες».

«Η αλήθεια είναι, ότι τον πρώτο καιρό είχα χάσει το κουράγιο μου και δεν ήθελα να ξέρω πώς είναι το πρόσωπό μου. Πίστευα ότι δεν θα ερωτευόμουν ποτέ ξανά, και δεν θα υπήρχε κανένας να με αγαπήσει», ολοκλήρωσε η Katie η οποία σήμερα είναι μητέρα μίας κόρης ενός έτους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρώην μοντέλο, έχει αφιερωθεί στον αγώνα στήριξης ατόμων που αντιμετωπίζουν δυσμορφίες και γενικότερα θέματα παρόμοια με το δικό της, μέσω του reality show Bodyshockers.

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Aniston περνάει στην αντεπίθεση: Αποδεικνύει πως είναι η πιο cool σταρ

Είναι όντως η Halle Berry; Εμφανίστηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ και απορήσαμε

Τώρα κάτι γίνεται! Οι νέες σκηνές των 50 Αποχρώσεων επιτέλους μας κίνησαν το ενδιαφέρον!