Σκληρό: Ποια διάσημη ηθοποιός «καταδίκασε» την ίδια της την αδερφή;

Γωγώ Φούντα
Σκληρό: Ποια διάσημη ηθοποιός «καταδίκασε» την ίδια της την αδερφή;

Μα τόση ζήλεια πια;

Κοίτα να δεις που λένε, ότι η αδελφική αγάπη είναι πάνω απ' όλα, και πως ανάμεσα σε 2 αδελφές δεν υπάρχει ούτε ανταγωνισμός ούτε και πισώπλατα μαχαιρώματα φυσικά. Κι όμως, να που τελικά διαψευστήκαμε πανηγυρικά, και μία διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι πανέμορφη, και την οποία θεωρούσαμε εντελώς ακομπλεξάριστη, την «έκανε» στη θετή της αδερφή!

Η Sienna Miller λοιπόν, πριν κάποια χρόνια, «καταδίκασε» την νεότερη αδερφή της, Natasha Corrett-ο πατέρας της Sienna ήταν κάποτε παντρεμένος με την μητέρα της Natasha-δίνοντάς της να φορέσει ένα φόρεμα από τη δική της συλλογή, το οποίο την έδειχνε παχουλή και ατσούμπαλη!

Η Natasha, σε μία προσπάθεια να δείξει το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει τα τελευταία χρόνια, πόσταρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και μία πιο πρόσφατη ακριβώς δίπλα, ενώ όπως ήταν φυσικό, από κάτω συγκέντρωσε αμέτρητα κολακευτικά σχόλια. Βέβαια, όσο κολακευτικά ήταν τα σχόλια για την εμφάνιση της Natasha, άλλο τόσο άσχημα και επικριτικά ήταν για το... ομολογουμένως απαράδεκτο φόρεμα, το οποίο της είχε προτείνει η αδερφή της.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ίδια η Sienna πρόσφατα, παραδέχτηκε το πόσο άσχημο ήταν το συγκεκριμένο ρούχο, και πόσο πολύ αδικούσε τη σιλουέτα της αδερφής της. Τώρα βέβαια να το έκανε και επίτηδες δεν νομίζουμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις βέβαια!

Διαβάστε ακόμη:

Τα πάχη της τα κάλλη της: Η superstar σνομπάρει τις δίαιτες κι εμείς την παραδεχόμαστε

Ποιο πασίγνωστο μοντέλο στηρίζει δημόσια την Ισμήνη Νταφοπούλου για Μις Yφήλιος;

Είναι όντως η Halle Berry; Εμφανίστηκε δίχως ίχνος μακιγιάζ και απορήσαμε