Η διάσημη μανούλα εξηγεί γιατί αφήνει τους γιους της να βάφουν τα… νύχια τους!

Η διάσημη μανούλα εξηγεί γιατί αφήνει τους γιους της να βάφουν τα… νύχια τους!

Η Gwen Stefani δίνει την απάντησή της

Ομολογουμένως η Gwen Stefani είναι η πιο rock μαμά που έχουμε δει ποτέ. Παρόλο που έχει μεγαλώσει κι έχει πατήσει τα 45, δεν έχει απαρνηθεί το μοναδικό της στυλ. Η ξανθιά star λέει ναι στα φαρδιά boyfriend jeans, τα σκουφάκια, τα rock t-shirts, τα εκκεντρικά παπούτσια, τα δερμάτινα jackets και φυσικά δεν πάει πουθενά χωρίς να βαφτεί.


Η Gwen λατρεύει το έντονο μακιγιάζ. Το eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν είναι πρώτα στις επιλογές της. Όσο για τα νύχια της; Δεν τα αφήνει ποτέ απεριποίητα και δηλώνει γελώντας πως έχει στο ντουλάπι της 400 (!) μανό, τα οποία γίνονται άφαντα, καθώς τα παιδιά της τα παίρνουν και παίζουν με αυτά.


Σε ερώτηση δημοσιογράφου πώς και αφήνει τους γιους της να βάφουν τα νύχια τους, η sexy τραγουδίστρια σημείωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Κατά την άποψή της είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να νιώθουν ελεύθερα. Και συνεχίζει: «Απλά το αγαπώ! Μου αρέσει που είναι ξεχωριστά και νιώθουν αυτόνομα. Μην το φοβάστε. Δε θέλω τα παιδιά μου να προσπαθούν να είναι σαν όλα τα άλλα.»

Διαβάστε ακόμα

Η Jennifer Aniston περνάει στην αντεπίθεση: Αποδεικνύει πως είναι η πιο cool σταρ

Ποιο πασίγνωστο μοντέλο στηρίζει δημόσια την Ισμήνη Νταφοπούλου για Μις Yφήλιος;