Ποιος Casper καλέ; Η Jennifer Lopez είναι φουλ ερωτευμένη με νέο άντρα και... κούκλο

Ερμιόνη Σαρρή
Ποιος Casper καλέ; Η Jennifer Lopez είναι φουλ ερωτευμένη με νέο άντρα και... κούκλο

Σιγά που θα έμενε μόνη της. Πολλές το είπαν, λίγες το έκαναν

Και εκεί που οι φήμες την ήθελαν να βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του χορευτή της Casper Smart, η τραγουδίστρια απέδειξε πως δεν της αρέσει να «τρώει» ξαναζεσταμένο φαγητό. Έμεινε για λίγο μόνη της, αναθεώρησε τη ζωή και βρήκε ξανά το νόημα του έρωτα στην αγκαλιά ενός 27χρονου άντρα (στην ηλικία μένει πάνω κάτω σταθερή).

Όσο και αν χτυπιόταν πως θέλει λίγο να ηρεμήσει στο επίπεδο των ερωτικών, ο Ryan Guzman έκανε τη Jennifer Lopez να αλλάξει πολύ γρήγορα γνώμη. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Boy Next Door» και φαίνεται πως θα μας απασχολήσουν αρκετά για τους επόμενους μήνες. Αυτή δασκάλα και εκείνος ο εντυπωσιακός και μυστήριος γείτονάς της. Πόσο να αντισταθεί και αυτή; Έπεσε στα δίχτυα του εντός και εκτός κινηματογράφου.

skini

Σκηνή από την ταινία The Boy Next Door

Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών μας έβαλε σε υποψίες. Είχανε μερικά τρυφερά τετ α τετ και αντάλλαζαν συνεχώς χαμογελάκια. Ξέρετε αυτό το άνευ λόγου χαμόγελο όταν είσαι καψούρης και απέναντί σου βρίσκεται το αντικείμενο του πόθου σου. Αφήστε που στο τέλος φύγανε και μαζί. Χωρισμένοι και οι δυο είπανε να ενώσουν τις μοναξιές τους. Και καλά κάνανε, δηλαδή. Σιγά μην τα βάψουν και μαύρα για τους πρώην. Η ζωή συνεχίζεται και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

body 3 5

Εμείς πάντως να τη συγχαρούμε για ακόμη μία φορά για την επιλογή της, αφού ο Ryan είναι κούκλος και για ακόμη μία φορά μας έπεισε, πως όσα χρόνια και αν περάσουν η Jennifer παραμένει ανεκτίμητη... αξία.

Διαβάστε ακόμα:

Το υποψιαζόμασταν και μας το επιβεβαίωσαν: Έχουμε το νέο διάσημο ζευγάρι της showbiz

Τελικά είναι ή δεν είναι; Νέα εμφάνιση της Beyoncé πυροδοτεί τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Μα πόσο μεγάλωσε: Η κόρη των Beckhams, Harper, έγινε σωστή... κυρία! (φωτος)