H Angelina Jolie τα έχει «βάψει μαύρα»: Γιατί είναι απαρηγόρητη;

H Angelina Jolie τα έχει «βάψει μαύρα»: Γιατί είναι απαρηγόρητη;

Σίγουρα πιάστηκε απροετοίμαστη

Η Angelina Jolie είναι μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στο Hollywood. Έχει καταφέρει αυτό που οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν άπιαστο όνειρο. Τι είναι αυτό; Μα φυσικά ο συνδυασμός οικογένεια-καριέρα.


Η όμορφη ηθοποιός παρόλο που έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, φροντίζει να περνά πολλές ώρες της ημέρας μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Brad Pitt. Και ενώ μέχρι σήμερα η Angelina έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, δυστυχώς βρέθηκε κάτι να της χαλάσει την υπέροχη καθημερινότητά της. Τι είναι αυτό;

Angelina-Jolie-arrives-on-the-red-carpet-for-the-86th-Academy-Awards


Όπως γνωρίζετε, η sexy star έδωσε όλο της το «είναι» για την ταινία Unbroken, την οποία και σκηνοθέτησε. Αν μη τι άλλο, περίμενε να εκτιμηθεί από τους κριτικούς και τον κόσμο. Έλα όμως που αυτό δε συνέβη ποτέ. Εκτός του ότι η ταινία δεν έχει αποσπάσει και τα πιο θετικά σχόλια, «αγνοήθηκε» τελείως και από τις Χρυσές Σφαίρες. Όπως είδατε, η Angelina Jolie με την ταινία της Unbroken δεν ήταν καν μέσα στις υποψηφιότητες και όπως καταλαβαίνετε η star το φυσάει και δεν κρυώνει.

1416356313 angelina jolie-dujour-magazine-zoom


Τα τινά είναι δύο. Ή η ταινία προβλήθηκε μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων (λέμε τώρα...) ή πολύ απλά οι κριτικοί των Golden Globes την σνόμπαραν! Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι ένα. Η Angie τα έχει βάψει μαύρα... Εν αναμονή των Όσκαρ. Ελπίζουμε εκεί να είναι υποψήφια, αλλιώς ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε!

Διαβάστε ακόμα

Μα πόσο μεγάλωσε: Η κόρη των Beckhams, Harper, έγινε σωστή... κυρία! (φωτος)

Το υποψιαζόμασταν και μας το επιβεβαίωσαν: Έχουμε το νέο διάσημο ζευγάρι της showbiz