Μήπως μπλέχτηκαν λίγο; Τα αδέρφια του πιο hot ζευγαριού της showbiz μόλις τα... έφτιαξαν!

Ερμιόνη Σαρρή
Μήπως μπλέχτηκαν λίγο; Τα αδέρφια του πιο hot ζευγαριού της showbiz μόλις τα... έφτιαξαν!

Όχι δε μιλάμε για κάποια νέα ταινία που βγαίνει στο σινεμά

Και εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε ακούσει όλα μέσα στη showbiz, μία νέα βόμβα έσκασε να ταράξει την ηρεμία μας. Και ενώ υπάρχουν εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες πάνω σε αυτόν τον κόσμο- και μάλιστα πολλοί από αυτούς ελεύθεροι- τα αδέρφια του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού των τελευταίων μηνών φέρεται να είναι χτυπημένοι από τα βέλη του έρωτα.

Αυτός αδερφός της Miley Cyrus και αυτή αδερφή του Patrick Schwarzenegger. Όχι δε σας κάνουμε πλάκα. Ο Braison και η Christina γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όπως και τα αδέρφια τους. Και εκεί που η μητέρα του Patrick δεν ήξερε, πως θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο Cyrus, ξαφνικά πρέπει να το νιώσει εις διπλούν.

C3

Ο Patrick και η Miley την ώρα της χαλαρής του βόλτας

Μάλιστα ο νεαρός, έχει μοιραστεί και μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους μαζί με τη φερόμενη ως κοπέλα του. Δείχνουν να έχουν μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους και φήμες τους θέλουν να περνάνε πολλές ώρες της ημέρας μαζί. Και εδώ έρχεται το μεγάλο πρόβλημα. Θα μας πείτε ότι βιαζόμαστε λίγο, αλλά ποιο ζευγάρι θα προλάβει να παντρευτεί πρώτο. Και μετά πώς θα αποκαλεί ο ένας τον άλλον; Αδερφό, μπατζανάκη, κουνιάδα ή τι άλλο, γιατί μπερδευτήκαμε και εμείς οι ίδιοι.

C1

Το νέο ζευγάρι, Braison και Christina μοιράζονται τις ευτυχισμένες τους στιγμές στο instagram

C2

Πάντως οι γονείς τους δε θα έχουν να μπερδευτούν με πολλά συμπεθέρια, αλλά με ένα και καλό. Ο μπαμπάς Arnold την πρώτη έγκριση για τη νύφη του την έδωσε και τώρα περιμένουμε τη νέα για το... γαμπρό του.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος Casper καλέ; Η Jennifer Lopez είναι φουλ ερωτευμένη με νέο άντρα και... κούκλο

Θα θρηνούσαμε θύματα: Ποια star προσπάθησε να σταματήσει τσακωμό υπό την απειλή μαχαιριού;