Ποιός... να το περίμενε;Αυτή είναι σίγουρα μια από τις μακροβιότερες φιλίες του Hollywood!

Ποιός... να το περίμενε;Αυτή είναι σίγουρα μια από τις μακροβιότερες φιλίες του Hollywood!

Γιατί πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον... κανόνα

Στον ανταγωνιστικό και σκληρό πλανήτη του... «Hollywood», λίγες είναι οι φιλίες εκείνες που κατορθώνουν να επιβιώσουν για χρόνια, πόσο μάλλον ανάμεσα σε πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο. Και εκεί, που άλλες «φιλίες» χτίζονται και γκρεμίζονται εν μια νυκτί, η Kate Moss και η Naomi Cambell είναι από τις λίγες σταρ που έχουν μεταξύ τους μια βαθιά και ειλικρινή σχέση εδώ και πολλά, πολλά χρόνια.

a1125923ab131583d539a47e9f8ef9ab


Για περισσότερο από δύο δεκαετίες έχουν καταφέρει να παραμείνουν στην κορυφή της λίστας των super models και παρόλα αυτά, έχουν αφήσει τις αντιπαλότητες στη άκρη. Και για μια ακόμα φορά, η... μαύρη γαζέλα μας το απέδειξε, με το μήνυμα που έστειλε στην κολλητή της, προκειμένου να της ευχηθεί για τα 41α γενέθλιά της.

24C3A11B00000578-2913708-image-a-7 1421430502923


Ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες των δυο τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, το διάσημο μοντέλο ευχήθηκε στη φίλη της λέγοντας: «Θα σ' αγαπώ για πάντα», ενώ συνέχισε: «#HappyBirthdayWagon #wishingyoubestdayever!!! #Iloveyoualwaysandforever #family #kateMoss #BFF's #sisters #wagonlove», αποδεικνύοντας πως ακόμα και όταν πρόκειται για δύο όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες, η φιλία μπορεί να υπάρξει και μάλιστα, όσο ο χρόνος περνά, να είναι πιο δυνατή από ποτέ.

kate-moss-naomi-campbell-1995-w724

Και μπορεί να μην ήταν μαζί της την ημέρα των γενεθλίων της, όμως οι όμορφες στιγμές που έχουν ζήσει μαζί είναι αμέτρητες. Δες μερικές από αυτές στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχάστε όσα ξέρατε για την Gwyneth Paltrow: Η δήλωσή της αυτή θα σας αφήσει άφωνους!

H Βritney Spears έφαγε τη σκόνη της: Aπό ποια star ηττήθηκε η διάσημη τραγουδίστρια;