Περαστικά! Αυτή είναι σίγουρα η πιο αποτυχημένη selfie της Kim Kardashian!

Περαστικά! Αυτή είναι σίγουρα η πιο αποτυχημένη selfie της Kim Kardashian!

Πως την… «πάτησε» έτσι η διάσημη σταρ;

Μπορεί να είναι ειδικευμένη πάνω στις λήψεις selfies, αφού μέχρι και ανάλογο βιβλίο ετοιμάζεται να εκδώσει. Ωστόσο, ακόμα και μια τόσο έμπειρη σε αυτά celebrity, κατάφερε να... την πατήσει και να χάσει τη... δόξα, που άλλωστε είναι και ο σκοπός των φωτογραφιών αυτών, αφού άθελά της, τη φορά αυτή, δεν αποτέλεσε το επίκεντρο. Ο λόγος; Στη φωτογραφία δεν ήταν μόνη της, αλλά με τον make-up artist της, Mario Dedivanovic.


Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim αφήνει... λίγο χώρο στο πλάνο των φωτογραφιών της και για άλλους, οπότε δεν μας εκπλήσσει που έκανε κάτι αντίστοιχο τώρα. Όμως, το γεγονός πως διάλεξε τον παιχνιδιάρη Mario, σίγουρα αποτελεί... «φάουλ», μιας και κατάφερε να της κλέψει όλη τη δόξα.

24C542C500000578-0-image-a-48 1421460800969


Τι κι αν η 34χρονη σταρ πόζαρε για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία, ο φίλος και συνεργάτης της κατάφερε, με μια αυθόρμητη γκριμάτσα και βγάζοντας απλά κοροϊδευτικά τη γλώσσα του έξω, να κερδίσει τις εντυπώσεις και κανείς να μην ασχοληθεί με την ίδια. Ποιος ξέρει πόσο... βαριά θα πήρε αυτή την αποτυχία της η Kim, αφού έχει συνηθίσει πάντοτε να είναι αυτή, το... κέντρο του κόσμου. Μάλλον, θα πρέπει από εδώ και στο εξής να προσέχει ποιον θα συμπεριλαμβάνει στις... συλλεκτικής αξίας selfies της.

Διαβάστε ακόμη:

Koρίτσια τρέξτε! Το πιο σέξι αγόρι του Hollywood είναι και πάλι single

Όταν το παρελθόν συναντάει το παρόν! Διάσημοι που είναι ολόιδιοι με τα... παιδιά τους