Τα είδαμε όλα πια! Διάσημη κυρία γδύθηκε μπροστά στις κάμερες και μας σόκαρε

Ερμιόνη Σαρρή
Τα είδαμε όλα πια! Διάσημη κυρία γδύθηκε μπροστά στις κάμερες και μας σόκαρε

Δείτε την 

Μία σωστή εβδομάδα πρέπει να ξεκινήσει και με τη... σοκαριστική της είδηση. Εντάξει το ξέραμε πως όλες οι κυρίες του Hollywood κρύβουν μία υπερβολή μέσα τους. Έχουμε ακούσει και δει πολλά, και πραγματικά απορούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν.

Ο λόγος σήμερα γίνεται για την Kelly Brook, η οποία αποφάσισε να τα βγάλει όλα στη... φόρα. Μπορεί εμείς να ντρεπόμαστε να γδυθούμε ακόμη και μπροστά στην αδερφή μας, η ηθοποιός όμως το έκανε και μάλιστα μπροστά στις κάμερες. Εντάξει, για να λέμε και του λόγου το αληθές, ήθελε δεν ήθελε, έπρεπε να το κάνει. Όχι δεν τρελαθήκαμε ακόμα, ούτε μας πείραξε το Σαββατοκύριακο.

kelly

Όλα έγιναν για τον ρόλο της στο «One Big Happy» και από ότι καταλαβαίνετε η επιτυχία του αναμένεται μεγάλη. Αυτό θα έλειπε κιόλας, το κορίτσι να γδύνεται μέσα στο χειμώνα και εμείς να την αφήσουμε να κλαίει για τα νούμερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη συγκεκριμένη σκηνή, λίγοι θα την ξεχάσουν και ιδιαίτερα το αντρικό κοινό. Κακά τα ψέματα.

Όσο να είναι πρέπει να ήταν μία πολύ άβολη στιγμή , αλλά η... ηθοποιία θέλει τις θυσίες της και η Kelly το κατάλαβε για τα καλά.

Διαβάστε ακόμα:

Όταν το παρελθόν συναντάει το παρόν! Διάσημοι που είναι ολόιδιοι με τα... παιδιά τους

Με μακιγιάζ ή χωρίς, αυτή η star είναι πάντα θεά!