Μεγαλώνει η κοιλιά, φεύγουν τα ρούχα! Μας έδειξε την εγκυμοσύνη της με selfie με εσώρουχα!

Μεγαλώνει η κοιλιά, φεύγουν τα ρούχα! Μας έδειξε την εγκυμοσύνη της με selfie με εσώρουχα!

H σύζυγος του διάσημου ηθοποιού ενημερώνει τους θαυμαστές της για την εξέλιξη της δεύτερης εγκυμοσύνης της

awtOMuL6
hilaria
24CDFAD100000578-2915226-image-m-53 1421565916732

Η Hilaria Baldwin, η 30χρονη σύζυγος του ηθοποιού Alec Baldwin δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις δημοσιεύσεις της στο Instagram...

Aν και συνήθως την βλέπουμε να ποζάρει σε δύσκολες στάσεις yoga αυτή τη φορά η τελευταία της φωτογραφία είναι πιο απλή, αλλά συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους θαυμαστές της...

Εδώ την βλέπετε σε μια παλιότερη δημοσίευση στην οποία επιδίδεται σε κατακόρυφο σε δωμάτιο του σπιτιού της.


Η Hilaria ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στις αρχές της χρονιάς και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για την φουσκωμένη κοιλίτσα της... Για αυτό και "ανέβασε" μια selfie στο γνωστίο social media για να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Η δασκάλα yoga στέκεται μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου και φορώντας τα εσώρουχά της δείχνει την κοιλίτσα της ενώ συνοδεύει τη φωτογραφία με τη λεζάντα: "Μεγάλωσε"!


Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς η Hilaria διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της! Η μαμά ήδη ενός μωρού διατηρεί ένα πολύ υγιεινό τρόπο ζωής και πολύ συχνά μοιράζεται συμβουλές ευεξίας με τους followers της με το hashtag #HilariaHealthy2015.

Η Hilaria δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία μέσα στο σαββατοκύριακο με την κόρη Carmen και τον διάσημο σύζυγο Alec από πρόσφατο ταξίδι αναψυχής σε χειμερινό θέρετρο της Αμερικής.


Διαβάστε ακόμη:

Έμαθε ότι η κολλητή της αρραβωνιάστηκε και έγινε έξαλλη: Ποια διάσημη φιλία... τελειώνει;