Jennifer κουράγιο: Η δήλωση της Aniston που μας έκανε να τη λυπηθούμε

Γωγώ Φούντα
Jennifer κουράγιο: Η δήλωση της Aniston που μας έκανε να τη λυπηθούμε

Βρε κορίτσι μου μας σπαράζεις την καρδιά

Kαλώς ή κακώς, η Jennifer Aniston, είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, τα άλλα είναι οι πολιτικοί μας αλλά αυτό δε συγκαταλέγεται στη δική μας θεματολογία. Τελοσπάντων, η Jen, έκανε τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να λάβει μία οσκαρική υποψηφιότητα για την ταινία της Cake, η οποία σίγουρα δεν μοιάζει με όλα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής, αλλά δυστυχώς έφαγε μία ωραιότατη ξεγυρισμένη χυλόπιτα!

24D7D1B700000578-2916962-image-m-25 1421685074034

Αλλά, όπως όλοι οι θαρραλέοι και αξιοπρεπείς άνθρωποι στη ζωή αυτή, μάζεψε τα κομμάτια της, έγινε απαστράπτουσα και πήγε στην Ellen DeGeneres για να βγάλει την αλήθεια της. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, η οικοδέσποινα δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει σχετικά με την περιβόητη υποψηφιότητα: «Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα που δεν ήσουν υποψήφια. Αλλά έχω να πω, ότι κατάφερες να κάνεις τόσο κόσμο να μιλάει για το ότι δεν προτάθηκες, που αυτό από μόνο του θεωρείται νίκη για σένα», είπε η Ellen.

24D7DA2600000578-2916962-image-m-26 1421685089821

Και φυσικά, επειδή η Aniston έχει χιούμορ και το δείχνει, απάντησε: «Ναι, ναι, είμαι η νούμερο 1 αγνοημένη του Hollywood. Aυτό είναι το μόνο θετικό της υπόθεσης», είπε σε μία προσπάθεια να δείξει ότι δεν έχει πάρει κατάκαρδα το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως δραματική ηθοποιός.

Δεν πειράζει βρε Jennifer. Είσαι όμορφη, διάσημη και δημοφιλής. Δεν τα λες κι άσχημα!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος χωρισμός; Ryan Gosling και Eva Mendes διαψεύδουν τις φήμες με τον καλύτερο τρόπο!

Τα έβαψε όπως ο Beckham! Ο Brooklyn έκανε το χτένισμα που καθιέρωσε τον μπαμπά David

Πραγματικός παράδεισος: Το νέο παλάτι της Adele στο Μαλιμπού μας άφησε άφωνους!