Η διάσημη μαμά ξύρισε το κεφάλι της κόρης της και έχουμε φωτογραφία από τη στιγμή!

Η διάσημη μαμά ξύρισε το κεφάλι της κόρης της και έχουμε φωτογραφία από τη στιγμή!

Μαμά και κόρη "δένονται" με έναν ανατρεπτικό τρόπο!

gi-jane-demi-moore
tallulah-willis
tallulah-willis-2

Το έχει κάνει η ίδια για τις ανάγκες της κινηματογραφικής της συμμετοχής στο G.I. Jane και προφανώς ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η Demi Moore -που ήταν σίγουρα μία από τις πιο ωραίες κοντοκουρεμένες γυναίκες της μεγάλης οθόνης- προσέφερε τις γνώσεις στην μικρή της κόρη με ένα ασυνήθιστο τρόπο!

Σκηνή από την ταινία G.I. Jane στην οποία η ηθοποιός ξύρισε μόνη της την μακριά της κόμμη!


Έτσι, η Demi Moore (η γυναίκα που στα 52 της χρόνια αποδεικνύει πως αψηφά τον χρόνο) πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο με την κόρη της Tallulah Willis και αντί για μια επίσκεψη σε κομμωτήριο ή σε ένα beauty saloon η διάσημη μαμά και κόρη έμειναν σπίτι και τόλμησαν κάτι πιο δύσκολο... Η διάσημη μαμά επιμελήθηκε το νέο χτένισμά της Tallulah και η στιγμή δημοσιεύτηκε στο Instagram της.

Η Moore κρατώντας την ξυριστική μηχανή ξυρίζει το κεφάλι της κόρης της, η οποία μπροστά στον καθρέφτη, απαθανατίζει τη στιγμή με το κινητό της τηλέφωνο.


Ο λόγος για την νέα κοντοκουρεμένη εμφάνιση της Tallulah είναι οι ανάγκες ενός νέου project που θα πραγματοποιήσει με την Zana Bayne και βλέπετε ήδη την φωτό. Δεν έκανε κακή δουλειά η μαμά!


Διαβάστε ακόμη:

Μήπως ήταν κάπως υπερβολική; Δείτε πώς εμφανίστηκε η Beyoncé στην παιδική χαρά

Τα είδαμε όλα πια! Διάσημη κυρία γδύθηκε μπροστά στις κάμερες και μας σόκαρε