Βρήκαμε το πιο ακομπλεξάριστο ζευγάρι της showbiz: Δείτε τι κάνει για να σώσει το γάμο του

Ερμιόνη Σαρρή
Βρήκαμε το πιο ακομπλεξάριστο ζευγάρι της showbiz: Δείτε τι κάνει για να σώσει το γάμο του

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλάει για το γάμο της και μας αποκαλύπτει τα... μυστικά του

Πραγματικά το ζευγάρι αυτό κερδίζει τον τίτλο του πιο cool ζευγαριού της showbiz με μεγάλη διαφορά. Αυτός έλιωνε για εκείνην και φυσικά η τραγουδίστρια δεν του χάλασε το... όνειρο. Ήθελε σαν τρελός να τη γνωρίσει και το μοιραίο δεν άργησε να γίνει. Έρωτας με τα όλα του, τι να λέμε τώρα.

Η Fergie και ο Josh Duhamel είναι παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια και φουλ ερωτευμένοι με το γιο τους. Το πρώτο βήμα για τη γνωριμία έγινε από τον Josh, ο οποίος ήταν πραγματικά καψούρης μαζί της και μία συνάντηση τους αποτελούσε πραγματικά ένα... όνειρο. Μπορεί να μοιράζονται τα ίδια θέλω και πρέπει και να κολυμπούν σε πελάγη ευτυχίας, αλλά δεν έχουν σταματήσει στιγμή να επισκέπτονται μία ειδική σύμβουλο... γάμου. Όχι δεν έφτασαν ποτέ στο χωρισμό, ούτε και το σκέφτηκαν, απλά φροντίζουν για να μη φτάσουν ποτέ ως εκεί. Ο πεινασμένος πριν πεινάσει μαγειρεύει, έλεγαν οι παλιοί-τελικά ήξεραν πολλά-. Έτσι και αυτοί ακόμη και αν ζουν στα σύννεφα, παίρνουν τις σωστές συμβουλές για να μη χαθεί στιγμή η φλόγα ανάμεσά τους.

rs 634x800-131229181937-634.fergie-josh-duhamel-santa-monica-movies-122913

Μάλιστα για να έχει και λίγο suspense αυτός ο γάμος, έχουν ορίσει και τον κανόνα «των δύο εβδομάδων». Τι είναι πάλι τούτο; Ακόμη και αν οι υποχρεώσεις τους δε σταματάνε λεπτό, δε θα μείνουν χωριστά πάνω από 15 ημέρες. Το είπανε και το αποφασίσανε. Δεν πάει η Fergie να έχει συναυλία, οι δυο τους θα βρουν τον τρόπο να συναντηθούν. Δεν έχουν και άδικο να πούμε την αλήθεια. Ίσως να αποτελεί και το μυστικό μίας επιτυχημένης σχέσης που οι περισσότεροι από εμάς ακόμη ψάχνουμε.

JoshDuhamelJoshDuhamelFergieHeadChurchhDkqbN3RaDbl

Μπράβο καλέ τα παιδιά. Έτσι ερωτευμένα ζευγάρια θέλουμε να ακούμε, όχι τίποτε άλλο αλλά πλησιάζουν και τα επικίνδυνα... 7 χρόνια γάμου. Φτου φτου μην τους ματιάσουμε και έχουμε καμία ανατροπή. Η φαγούρα ούτε που θα σας αγγίξει!

Διαβάστε ακόμα:

Μαμά διάσημης ηθοποιού δηλώνει και την εκθέτει:«Είναι λάθος σου να βγαίνεις με παντρεμένο»

Η απόλυτη μεταμόρφωση της star: Τι σου κάνουν τα φρύδια (και τα μπότοξ) τελικά!

Η εκδίκηση του Ronaldo: Δείτε τη νέα καλλονή και διάσημη σύντροφό του