Μεγάλη κατηφόρα για τη Gwyneth Paltrow: Τι έκανε και μας άφησε άφωνους;

Ερμιόνη Σαρρή
Μεγάλη κατηφόρα για τη Gwyneth Paltrow: Τι έκανε και μας άφησε άφωνους;

Ε όχι ειδικά από αυτήν τη γυναίκα δεν το περιμέναμε!

Ο χωρισμός είναι δύσκολο πράγμα. Είτε είσαι διάσημος είτε όχι κάποια στιγμή θα σπάσεις. Τώρα πότε, κανείς δεν ξέρει. Άλλοι το καταλαβαίνουν από τις πρώτες κιόλας ημέρες που κυκλοφορούν μόνοι τους μέσα σε ένα άδειο σπίτι, άλλοι κάνουν ακόμη και μήνες. Άτιμο πράγμα η μοναξιά. Ακόμη και συνήθειες σε κάνει να αλλάξεις.

Το ίδιο έπαθε και η Gwyneth Paltrow που βροντοφώναζε να τρώμε υγιεινά, να γυμναζόμαστε αρκετά και να κοιμόμαστε νωρίς. Μόλις πάτησε το πόδι της στο Μεξικό, τα ξέχασε όλα με ένα μαγικό τρόπο. Το ένα ξενύχτι ήρθε πίσω από το άλλο- αναμενόμενο- και φυσικά ο αριθμός των cocktail (μαργαρίτες κατά προτίμηση) αμέτρητος. Καλέ που πήγαν οι κανόνες σου; Δεν είσαι εσύ η Gwyneth που ξέρουμε. Να πίνεις και να χορεύεις στις παραλίες; Ποιος το περίμενε!

24D849E100000578-2919012-She got her party on Gwyneth Paltrow pictured in Mexico on Satur-m-111 1421794858246

Βλέπετε η ηθοποιός γιορτάζοντας το φίλο της Crystal Lourd το έριξε για τα καλά έξω. Λέτε να την πείραξε η επανασύνδεση Chris Martin – Jennifer Lawrence; Γιατί εντάξει όσο υπεράνω και αν είσαι σαν άνθρωπος, όταν ο πρώην σύζυγός σου βγαίνει με μία γυναίκα με τα μισά σου χρόνια αυτό... τσούζει. Μπορεί να δηλώνει ότι του αξίζει η καλύτερη, αλλά η ψυχούλα της το ξέρει. Από την άλλη βέβαια, για να μην είμαστε και προκατειλημμένοι σαν άνθρωποι, μπορεί απλά να κατάλαβε πόσο όμορφη είναι η εργένικη ζωή και να αποφάσισε να τη ζήσει όπως ακριβώς της αξίζει. Απλά βέβαια θα τη συμβουλεύαμε να μη φτάσει στο άλλο άκρο. Κρίμα να χαθεί και τέτοιο κορμί για δυο-τρια ποτηράκια παραπάνω.

article-2389195-1B3D2C21000005DC-389 634x601

Αυτό βέβαια μας λείπει να δούμε, τη Gwyneth μεθυσμένη να χορεύει σε αχαλίνωτους ρυθμούς στα beach bar. E όχι, δε θα το αντέξουμε. Την προτιμάμε να γράφει βιβλία και συνταγές με μπρόκολο και να μας δίνει τα μυστικά της για... υπεραιωνόβιους. Ο καθένας στο κομμάτι του.

Διαβάστε ακόμα:

Βρήκαμε το πιο ακομπλεξάριστο ζευγάρι της showbiz: Δείτε τι κάνει για να σώσει το γάμο του

To νέο αγόρι της Paris Hilton θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια: Δείτε γιατί

Κρίμα και μας άρεσαν πολύ: Διάσημο super ταιριαστό ζευγάρι μόλις διέλυσε τον αρραβώνα του!