Είναι star, μα πάνω από όλα άνθρωπος: Το καυτό της σορτς αποκάλυψε την κυτταρίτιδά της!

Είναι star, μα πάνω από όλα άνθρωπος: Το καυτό της σορτς αποκάλυψε την κυτταρίτιδά της!

Της στέλνουμε τα μπράβο μας μιας και είναι σούπερ ακομπλεξάριστη

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν «θέματα» με το σώμα τους. Τι εννοούμε; Δεν αισθάνονται καλά με αυτό και φυσικά προσπαθούν μανιωδώς να κρύψουν κάθε του ατέλεια. Τους περισσότερους μήνες του έτους παλεύουν με διαφόρων ειδών δίαιτες και φυσικά τρέχουν στα γυμναστήρια με σκοπό να εξολοθρεύσουν το περιττό λίπος και την κυτταρίτιδα!


Μέγας... νταλκάς για όλες τις απλές γυναίκες αποτελούν οι stars! Σε κάθε τους εμφάνιση είναι πάντα τέλειες. Μα καλά, πώς τα καταφέρνουν; Μη σας πιάνουν κορόιδα. Δεν είναι αψεγάδιαστες, απλώς έχουν από πάνω τους τους καλύτερους στιλίστες, διαιτολόγους, γυμναστές και κυρίως... τους πιο ταλαντούχους make-up artist οι οποίοι καταφέρνουν και τους καλύπτουν με τα μαγικά τους όπλα κάθε τους ατέλεια. Ξεπεράστε τις ανασφάλειές σας και αποδεχτείτε επιτέλους το σώμα σας. Στο κάτω-κάτω και ποια δεν έχει έστω λίγη κυτταρίτιδα;

iggy-azalea-butt-cellulite-07


Ευτυχώς που υπάρχουν και stars όπως η Iggy Azalea, η οποία δε διστάζει να φορέσει το καυτό της σορτσάκι και να βγει τη... βόλτα της.

iggy-azalea-butt-cellulite-06

Οι paparazzi την συνέλαβαν καθώς έτρεχε πανικόβλητη έξω από τα Milk Studios στο West Hollywood. Για κακή της τύχη, οι φωτογράφοι έκαναν πάρα πολύ zoom (όχι που δε θα έκαναν) στα οπίσθιά της και φυσικά σας έχουμε τις λήψεις.

iggy-azalea-butt-cellulite-11


Μπορεί σε μερικές φωτογραφίες να είναι αισθητή η κυτταρίτιδά της παρόλα αυτά εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η 24χρονη τραγουδίστρια είναι κορμάρα. Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Τέτοιο μαγιό δεν έχετε ξαναδεί!H Kim Kardashian το φόρεσε στα χιόνια και είναι για γέλια

To νέο αγόρι της Paris Hilton θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια: Δείτε γιατί