Μήπως να το λέγατε επιτέλους; Το διάσημο ζευγάρι που έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει

Γωγώ Φούντα
Μήπως να το λέγατε επιτέλους; Το διάσημο ζευγάρι που έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει

Γιατί τόση μυστικοπάθεια πια;

Eντάξει δεν απαιτούμε οι stars του Hollywood να μας δίνουν αναφορά σχετικά με το κρεβάτι και την... καρδούλα τους αλλά είναι και κάποιες φορές που η υπομονή έχει τα όριά της. Διότι κι εμείς άνθρωποι είμαστε, και μάλιστα ευάλωτοι, και όταν νιώθουμε ότι μας κοροιδεύουν, γινόμαστε έξαλλοι.

24A1005B00000578-0-image-m-44 1421835158907

Ο Jake Gyllenhaal για παράδειγμα, είναι ένας από τους ανθρώπους που μας εμπαίζουν, μιας και δε λέει να παραδεχτεί ότι είναι ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά του στην παράσταση του Broadway Constellations, Ruth Wilson. Oι 2 τους λοιπόν, εκτός από εξαιρετική χημεία πάνω στη σκηνή, όπως όλα δείχνουν μοιράζονται και μεγάλο πάθος εκτός σκηνής, μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έχουν πετύχει σε ρομαντικά εστιατόρια να ανταλλάσουν φιλιά γεμάτα πάθος. Και μάλιστα χωρίς καν να τους ενδιαφέρει αν θα τους δει ο κόσμος.

24AE930400000578-0-image-m-45 1421835167016

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε, ότι η Ruth Wilson, μπορεί να είναι μία άκρως ταλαντούχα ηθοποιός, αλλά δεν τη λες ούτε όμορφη, ούτε και ιδιαιτέρως σέξι. Κι όμως κυρίες και κύριοι, η συγκεκριμένη, εκτός από τον Jake, έχει συνδεθεί με το Johnny Depp αλλά και τον Jude Law.

Με λίγα λόγια... τον έχει τον τρόπο της! Να που τελικά η εμφάνιση δεν παίζει πάντα ρόλο.

Διαβάστε ακόμη:

Η απόλυτη ανανέωση: Έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και «έδειξε» 10 χρόνια νεότερη!

Αν ψάχνατε έναν καλό λόγο για να «μισήσετε» την Amal Alamuddin... σας τον βρήκαμε!