Είναι αυτός ο νέος έρωτας της Ελεονώρας Μελέτη;

Είναι αυτός ο νέος έρωτας της Ελεονώρας Μελέτη;

Δημοσιεύματα την θέλουν ζευγάρι με πασίγνωστο μπασκεμπολίστα

Αν και η ίδια δε θέλει να μιλάει για τις σχέσεις της, η περίπτωση του Εστεμπάν Μπατίστα φαίνεται πως είναι διαφορετική. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έχουν αναπτύξει τον τελευταίο καιρό μία σχέση πολύ στενή και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για νέο ειδύλλιο. Η παρουσιάστρια φυσικά δεν έχει σκοπό να αποκαλύψει κάτι τέτοιο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι έχει κάνει την εμφάνισή του τόσο στο Κολωνάκι, όσο και στη Γλυφάδα!

Η όμορφη παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε συχνές επισκέψεις στα ματς του Παναθηναϊκού αλλά πλέον –όπως όλα δείχνουν- έχει και ακόμη ένα σημαντικό λόγο να παρακολουθεί μανιωδώς τους πράσινους, που δεν είναι άλλος από το να δει από κοντά τον Ουρουγουανό παίκτη του τριφυλλιού.

1601049

Aν και στο παρελθόν της είχαν "χρεώσει" σχέση με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, από τη στιγμή που με τον νεαρό επιχειρηματία είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Για να δούμε... Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει τελικά! Εμείς πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δείχνει πιο ήρεμη και χαρούμενη από ποτέ. Έρωτας να είναι η αιτία;