Δεν αντέχει άλλο τον βίαιο χαρακτήρα του: Ποια superstar είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό;

Δεν αντέχει άλλο τον βίαιο χαρακτήρα του: Ποια superstar είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό;

Πόσα να αντέξει η δύσμοιρη ηθοποιός;

Για να κρατήσει μια σχέση είναι απαραίτητο -όπως όλοι καταλαβαίνετε- να κάνουν και οι δύο πλευρές αμοιβαίες υποχωρήσεις. Οι σχέσεις είναι δύσκολες και θέλουν αρκετή υπομονή. Όταν όμως το έτερον ήμισύ σου δε... συμμορφώνεται τότε τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα. Οι τσακωμοί γίνονται σε συχνή βάση και ο χωρισμός φαντάζει ως η μόνη λύση.


Κάτι τέτοιο περνάει και η φίλτατη Halle Berry, η οποία έχει κουραστεί να ανέχεται τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της Olivier Martinez. Όλοι θυμόμαστε τον κακό χαμό που είχε γίνει το 2012 την ημέρα του Thanksgiving. Ο Οlivier είχε χτυπήσει τον πρώην σύντροφο της διάσημης ηθοποιού και πατέρα της κόρης της Νahla, Gabriel Aubry, ο οποίος δεν άφηνε την Berry να πάρει την κόρη τους στην Γαλλία.

1373677607 1373488746 halle-berry-olivier-martinez-467


Σχεδόν τρία χρόνια μετά και αφού ο Olivier έχει δώσει όρκο στην πετυχημένη ηθοποιό πως θα... ελέγχει τα νευράκια του, εμπλέκεται και πάλι σε τσακωμό! Οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου του Los Angeles κατέγραψαν τον μαινόμενο Martinez, ο οποίος προσπαθούσε να χτυπήσει έναν υπάλληλο του αεροδρομίου με το καρεκλάκι του ενός μόλις έτους παιδιού του Mateo.

halle-olivier-4
44fafa6656f5dd0b halle-berry-olivier-martine


Η Halle όπως καταλαβαίνετε έγινε έξαλλη με το συμβάν, μιας και έχει βαρεθεί να ανέχεται τη βίαιη συμπεριφορά του. Άτομα του στενού της περιβάλλοντος δήλωσαν σε ξένα περιοδικά πως είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό. Θεωρεί τον Olivier κακό παράδειγμα για τα παιδιά της μιας και είναι ασυγκράτητος. Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Διαβάστε ακόμα

Μα γιατί καλή μου; H Sofia Vergara πραγματοποιεί ένα της όνειρο και προκαλεί αντιδράσεις

Καιρός δεν ήταν; Το νέο και super διάσημο ζευγάρι της showbiz είναι πλέον γεγονός