Είναι επίσημο: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ύστερα από 15 χρόνια γάμου!

Είναι επίσημο: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ύστερα από 15 χρόνια γάμου!

Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει πια χωριστούς δρόμους

Μπορεί να είναι ένας από τους μακροβιότερους γάμους του Ηollywood που έχουμε δει, αφού κατάφερε να αντέξει στο χρόνο για 15 ολόκληρα έτη, ωστόσο, ακόμα και αυτός οδηγήθηκε τελικά... σε αδιέξοδο. Patrick Dempsey και Jillian Flink αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια της κοινής ζωής τους και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

ujiko


Και όσο δύσκολο και αν είναι να πιστέψουμε πως ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι πήρε μια τέτοια απόφαση, ο γοητευτικός ηθοποιός του «Grey's Anatomy», δεν μας άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας, αφού ο ίδιος γνωστοποίησε την είδηση αυτή στο «People», προτού προλάβει να γίνει αντιληπτή από τα διεθνή μέσα. Αναλυτικά, ανέφερε: «Έγινε με προσεκτική σκέψη και αμοιβαίο σεβασμό το γεγονός ότι αποφασίσαμε να τελειώσουμε το γάμο μας. Πρωταρχικό μέλημα μας παραμένει η ευημερία των παιδιών μας, και σας ζητούμε, με βαθιά ευγνωμοσύνη, να σεβαστείτε την προσωπική ζωή της οικογένειάς μας σε αυτή την πολύ ευαίσθητη χρονική στιγμή».

24FDFF4E00000578-2924336-image-m-12 1422062587799


Το ζευγάρι δείχνει να πήρε αυτή την απόφαση πολύ ειρηνικά και αυτό φαίνεται –πέρα από την ανακοίνωση- και από την επιμέλεια των παιδιών τους, της 12χρονης Tallulah Fyfe και των 7χρονων διδύμων Sullivan Patrick και Darby Galen, που έχουν σκοπό να αναλάβουν από κοινού. Μάλιστα, οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούν άριστες σχέσεις και έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητά τους την ευτυχία των παιδιών τους. Σίγουρα, αποτελούν ένα παράδειγμα προς μίμηση για όσα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν.

Διαβάστε ακόμη:

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Για ποιο λόγο «έκοψαν» την πιο διάσημη σκηνή του βιβλίου;

Μας έκανε να γελάσουμε: Πόση ώρα «παίρνει» στην Jennifer Aniston να φτιάξει...σπανακόπιτα;