Δεν το περιμέναμε: Το μεγάλο πρόβλημα της Miley Cyrus με το επίθετο του αγοριού της!

Δεν το περιμέναμε:  Το μεγάλο πρόβλημα της Miley Cyrus με το επίθετο του αγοριού της!

Γιατί την ενοχλεί το διάσημο επίθετο Schwarzenegger;

Μiley Cyrus και Patrick Schwarzenegger μετρούν ήδη 4 μήνες σχέσης και όλα δείχνουν να πηγαίνουν τέλεια μεταξύ τους. Ή σχεδόν όλα! Παρότι οι δυο τους φαίνονται – και είναι- πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ, η 22χρονη σταρ μάλλον δεν θα μπορέσει κάποτε να γίνει και επισήμως κυρία... Schwarzenegger , αφού δεν μπορεί καν να προφέρει το διάσημο αυτό επίθετο, παρά τις προσπάθειές της.

24F541F800000578-0-image-a-12 1422035832981


Η διάσημη τραγουδίστρια, παραβρέθηκε πρόσφατα στο πλατό εκπομπής όπου και παραδέχτηκε την... ανικανότητα της να προφέρει το δύσκολο επώνυμο του συντρόφου της, αλλά και την επίμονή της να προσπαθεί να κατανοήσει τους κανόνες... φωνητικής που αφορούν στη συγκεκριμένη λέξη. «Δεν υπάρχει το T μέσα στο επώνυμο του» επισημαίνει με απορία η Miley, ενώ στη συνέχεια, σχολίασε πως είναι ένα θέμα που έχει συζητήσει άπειρες φορές με τον Patrick, όμως η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει.


Και εκεί είναι που σου λύνεται η απορία, για το τι σημαντικό μπορεί να συζητούν μεταξύ τους οι διάσημοι celebrities, την ώρα που εσύ σκέφτεσαι, πως βρίσκεσαι ... και πάλι παρών σε ανούσιες συζητήσεις. Πάντως, Milley, μια προσπάθεια ακόμα αξίζει, προτού τα παρατήσεις εντελώς και μια για πάντα, με την... περίπλοκη προφορά.

245CE82B00000578-2894049-image-a-103 1420176343288


Καλά βρε κορίτσι μου, είπαμε είναι δύσκολο, αλλά δεν σου ζήτησε να το γράψεις κιόλας -πράγμα όντως σχεδόν, ακατόρθωτο-!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί... μπορεί! Αυτά δηλώνεις αν είσαι η Jennifer Lopez

Είναι σέξι και ολόγυμνη! Ποια διάσημη τα «πέταξε» όλα για το Instagram;