Η Gwyneth Paltrow σε κρίση... ειλικρίνειας: Δείτε τι αποκάλυψε

Ερμιόνη Σαρρή
Η Gwyneth Paltrow σε κρίση... ειλικρίνειας: Δείτε τι αποκάλυψε

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Gwyneth...

Γενικώς πρέπει να έχει βαρεθεί να κρύβεται πίσω από το δαχτυλάκι της. Είναι σταρ, αλλά δεν τρέχει και κάτι. Ναι οι παπαράτσι καραδοκούν σε κάθε της εμφάνιση, ξέρετε τώρα μπας και πιάσουν κανένα λαυράκι και βγει και για τη μέρα αυτή το μεροκάματο, αλλά η ίδια δεν τους κάνει το χατίρι.

Η Gwyneth Paltrow όμως, από ότι φαίνεται έχει βάλει σκοπό τη ζωής της να βγάλει τα αποκλειστικά juicy από μόνη της. Αρχικά τραβάει selfie δίχως μακιγιάζ και τώρα τα λέει έξω από τα δόντια στην εκπομπή της Ellen Degeneres. Παρέα με τον Johnny Depp και τον Paul Bettany έπαιξαν το παιχνίδι «Never Have I Ever» και μας σόκαρε με το... θάρρος της. Και εντάξει οι άντρες της παρέας μας άφησαν κάπως αδιάφορους με τις απαντήσεις τους και για αυτόν κάναμε focus στην ξανθιά ηθοποιό.

563106-3af6a69a-a372-11e4-8873-f66c4a6259b9

Και επιτέλους, βρέθηκε η σταρ που παραδέχτηκε πως έχει χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά το... όνομά της. Τυχαία έχει χτίσει τέτοια καριέρα άλλωστε; Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτεί τη δόξα της για να πάρει ένα... εισιτήριο μία ώρα αρχύτερα. Ξέρετε τώρα που να περιμένεις ουρές και αναμονές. Εδώ εμείς οι άσημες βαριόμαστε και ψάχνουμε το γνωστό του γνωστού για να ξεμπερδεύουμε. Αυτές θα πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι;

24F2565000000578-2922382-image-m-33 1421961350180

Βέβαια λίγες θα το παραδεχτούν-ως και ελάχιστές-, για αυτό Gwyneth σου βγάζουμε το καπέλο. Όσο για τη δήλωση σου περί... sexted και την ερωτική σου περιπετειούλα σε αεροπλάνο θα το προσπεράσουμε, γιατί είναι και πρωί. Μα εσύ τέτοια πράγματα; Μας εντυπωσίασες και πάλι! Μήπως να μαθαίναμε και ποιος ήταν ο... τυχερός, έτσι κουβέντα να γίνεται.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και απολαύστε τη Gwyneth σε στιγμή απόλυτης... ειλικρίνειας.

Διαβάστε ακόμα:

Ουπς: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς πέρασε το τελευταίο του εργένικο βράδυ ο Clooney!

Μετά από τόσες πλαστικές τώρα καλύπτει το πρόσωπό της: Γιατί κρύβεσαι Renee;