Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας: Ακούστε εδώ τη μουσική συνεργασία της χρονιάς!

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας: Ακούστε εδώ τη μουσική συνεργασία της χρονιάς!

Ένας ράπερ, η βασίλισσα της r&B και ένα σκαθάρι... Να πούμε και άλλα;

rihanna-kanye-paul
rhi 640x480 71422271475

Αν είστε θαυμαστές της Rihanna αυτή την περίοδο το μόνο μουσικό νέο που περιμένετε είναι η κυκλοφορία του νέου και 8ου κατά σειρά album της 26χρονης σέξι star... Και ενώ η αγωνία μας επιτείνεται και το R8 ακόμα να εμφανιστεί στο iTunes μας, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μας αιφνιδιάσει, κυκλοφορώντας αιφνιδιαστικά ένα single, το οποίο, όμως, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ποτέ ότι θα ακούγαμε... O λόγος; Η συνεργασία της με δύο καταξιωμένους τραγουδιστές που προέρχονται από διαφορετικά είδη...

Ο σκληροτράχηλος ράπερ Kanye West και το πρώην σκαθάρι Paul McCartney συνεργάστηκαν για το single FourFiveSeconds της Riri και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!


Τη δυναμική αλλά αισθησιακή μπαλάντα με τους τρεις καλλιτέχνες να δένουν αρμονικά υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι κριτικοί της μουσικής και με μπόλικο ενθουσιασμό οι φανατικοί της Riri.


Φυσικά, και δεν πρόκειται για το πρώτο επίσημο single του album, αλλά πήραμε μια καλή γεύση για τον ήχο που θα ακούσουμε! Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι οι στίχοι του κομματιού και μπορείτε να τους διαβάσετε στο link που ακολουθεί...

Το single δεν υπάρχει σε κανένα video στο YouTube, αλλά εμείς το ψάξαμεγια εσάς και μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να το ακούσετε!

Διαβάστε ακόμη:

E άσε μας πια βρε κορίτσι μου: Η φωτογραφία που μας έκανε έξαλλους και δείτε γιατί

Ουπς: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς πέρασε το τελευταίο του εργένικο βράδυ ο Clooney!

DPG Network