Προβλέπεται ξεμάλλιασμα: Η Jennifer Aniston έχει βαλθεί να κάνει έξαλλη την Angelina Jolie

Προβλέπεται ξεμάλλιασμα: Η Jennifer Aniston έχει βαλθεί να κάνει έξαλλη την Angelina Jolie

Μάθετε το λόγο και συμπονέστε την... Angelina

Και να που τα πράγματα ανατρέπονται! Όλα αυτά τα χρόνια συμπονούσαμε την Jennifer Aniston, καθώς δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να μαθαίνεις ότι ο σύζυγός σου ερωτεύτηκε... άλλη και μάλιστα την Αngelina Jolie. Έτσι, λοιπόν, η Jen είχε κερδίσει μια θέση στην καρδιά μας και μας είχε πείσει πως είναι το πιο αθώο πλάσμα στο Hollywood.

ImageHandler.ashx


Έλα όμως που τα πράγματα άλλαξαν και οι ρόλοι αντιστράφηκαν! Η Aniston έχει περάσει στην αντεπίθεση και έχει βαλθεί να κάνει έξαλλη την Jolie. Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, ένας άντρας ευθύνεται για τις ψυχρές τους σχέσεις. Όχι δεν είναι ο Brad Pitt, αλλά ο πατέρας της Angie, Jon Voight.

angelina 650 082914040429


Όπως όλοι γνωρίζετε η σχέση της Angelina με το διάσημο πατέρα της είναι σε τεντωμένο σκοινί (ας μη σχολιάσουμε βέβαια το πόσο κακές σχέσεις έχει η πρώην και η νυν του Brad). Σύμφωνα με το GLOBE Magazine, η Aniston και ο Voight είναι καλά... φιλαράκια. Όλα ξεκίνησαν αρκετά χρόνια πριν, όταν ο μπαμπάς της Angelina και η Aniston βρέθηκαν στα ίδια βραβεία. Οι δυο τους συζήτησαν αρκετή ώρα και φυσικά έδειχναν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας την παρέα του άλλου (βλέπετε είχαν πολλά κοινά να μοιραστούν).

article-2324602-19C7E298000005DC-573 634x580


Από τότε, λοιπόν, δεν έχουν χαθεί. Επικοινωνούν συχνά και διατηρούν εξαίρετες σχέσεις. Η Jennifer παίρνει τηλέφωνο συχνά τον Voight καθώς όπως λέγεται μετρά πολύ την άποψή του. Τον συμβουλεύεται για κάθε κίνησή της όσον αφορά τα επαγγελματικά της. Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες μάλιστα οι φωτογράφοι τους έπιασαν να μιλούν για αρκετή ώρα και να γελούν με την ψυχή τους.

aniston-closes-tiff-16sept13-14

Η Angelina από την άλλη δε χαίρεται καθόλου με την όλη αυτή κατάσταση καθώς θεωρεί πως η Aniston προσπαθεί με κάθε τρόπο να της σπάσει τα νεύρα. Πόσο φυσιολογική σας φαίνεται η σχέση της Aniston και του Voight; Εμείς πάντως -για πρώτη φορά- θα πάρουμε το μέρος της Angelina!

Διαβάστε ακόμα

Είναι πλέον επίσημο: Ακόμη ένας διάσημος αρραβώνας έλαβε... τέλος

Η Gwyneth Paltrow σε κρίση... ειλικρίνειας: Δείτε τι αποκάλυψε