Περιμένει το παιδί του νυν, αλλά είναι κολλημένη με τον πρώην: H star ζει ένα δράμα!

Περιμένει το παιδί του νυν, αλλά είναι κολλημένη με τον πρώην: H star ζει ένα δράμα!

Δεν τα λέμε εμείς αλλά δημοσιεύματα ξένου περιοδικού

Σόδομα και Γόμορα στο μακρινό Hollywood. Μερικές ειδήσεις που κάνουν το γύρο του διαδικτύου -και όχι μόνο-, πραγματικά μας αφήνουν άφωνες. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή αλήθεια; Εσείς θα το κρίνετε. Το αμερικάνικο Life & Style έχει εξώφυλλο το δράμα της star και εμείς φυσικά δε θα μπορούσαμε να μη σας ενημερώσουμε για αυτό.

Ο λόγος για την Selena Gomez!

selena-gomez-casual-style-at-starbucks-in-studio-city-april-2014 5

Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η νεαρή star περιμένει το παιδί του νυν συντρόφου της Zedd (αν είναι νυν, διότι φήμες θέλουν να έχει χωρίσει και με αυτόν) αλλά ταυτόχρονα είναι κολλημένη με τον Justin Bieber.

selena-gomez-pregnant2

Όπως καταλαβαίνετε η διάσημη τραγουδίστρια ζει ένα δράμα, καθώς δεν ξέρει τι απόφαση πρέπει να πάρει. Αξιοσημείωτο είναι πως την προηγούμενη εβδομάδα η Gomez συνάντησε τον Βieber σε γνωστό εστιατόριο, όπου και παρέμειναν για αρκετή ώρα.

eee

Zedd&Gomez

1364474027 selena-gomez-justin-bieber-lg

ή Bieber&Gomez

Τι πραγματικά συμβαίνει ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν. Ελπίζουμε να μην ισχύουν οι φήμες γιατί διαφορετικά τα πράγματα θα μπλεχτούν επικίνδυνα... Δείτε φωτογραφίες της Selena από πρόσφατη εμφάνισή της στην παραπάνω gallery! Πώς σας φαίνεται;

Διαβάστε ακόμα

Amal γι' αυτό σε αγαπάμε: Η αποστομωτική της απάντηση σε δημοσιογράφο

Άσχημα νέα για τη μαμά Eva Mendes: Γιατί δεν έχει βγει από το σπίτι μετά τη γέννα;