Ξεχάστε όσα ξέρατε: Η Kim είναι η καλύτερη νοικοκυρά και με... αποδείξεις!

Ερμιόνη Σαρρή
Ξεχάστε όσα ξέρατε: Η Kim είναι η καλύτερη νοικοκυρά και με... αποδείξεις!

Και όχι το μυαλό της δεν είναι μόνο στο μανικιούρ και το πεντικιούρ

Μέχρι τώρα όλοι είχαμε να λέμε και κάτι για τη ζωή της Kim. Και ποιος δεν έχει σχολιάσει την τελευταία της φωτογράφιση που «έσπασε» το ίντερνετ και φυσικά για το πόσα λεφτά μπορεί να βγάζει αυτό το κορίτσι.

Μη γελιόμαστε, αλλά γενικά στο μυαλό μας την έχουμε κάπως σα μια βασίλισσα που έχει πάντοτε κάποιον να την υπηρετεί.Δε φταίμε εμείς, αλλά μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο την πλευρά της σταρ πάνω της. Να όμως που ένα καθημερινό ατύχημα, ήρθε να μας διαψεύσει. Η Kim Kardashian όχι απλώς δεν είναι θεατής στο ίδιο της το σπίτι, αλλά ξέρει ακόμη και τα tips της καλύτερης νοικοκυράς του κόσμου. Δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, αλλά όλα όσα θα σας αναφέρουμε θα σας πείσουν.

1407198604 Kim-Kardashian-Instagrams

Η γλυκιά μας North βαρέθηκε μάλλον να ακούει το κινητό του μπαμπά της Kanye West να χτυπάει συνεχώς και είπε να το κάνει να σταματήσει για πάντα. Το πιο κατάλληλο μέρος για να μη το βρει ποτέ ήταν να το ρίξει στην... τουαλέτα. Το πήρε, λοιπόν, στα χέρια της και το έκανε.. μπάνιο. Γενικώς βέβαια ο συγκεκριμένος χώρος την εμπνέει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μαμάς της.

2394A91400000578-2853730-image-15 1417223159177

Κανονική βούτα έκανε- αχ και πόσο θα κόστιζε- και όταν η πανέξυπνη μαμά της το κατάλαβε, έβαλε όλη της τη μαεστρία για να σώσει το... κακό. Τι μας έλεγαν οι γιαγιάδες μας να κάνουμε για να διώξουμε την υγρασία από το καντράν του ρολογιού μας; Να το βάζουμε μέσα σε λίγο ρύζι. Εύγε Kim που το ήξερες και φυσικά έτρεξες να το πράξεις. Και άλλο ένα μπράβο, γιατί δε σκέφτηκες αμέσως την αντικατάσταση, αλλά την... επισκευή.

942510eb15c591ef063651f4e68c49ba

Μα τι κορίτσι είσαι εσύ; Και εμείς που νομίζαμε άλλα. Αλήθεια, αν μας ακούς στείλε και κανένα άλλο tip, να μορφωνόμαστε και εμείς.

Διαβάστε ακόμα:

Από φίλοι... αρραβωνιασμένοι:Διάσημη ηθοποιός μας ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί

Η Angelina φταίει για όλα: O star χώρισε τη σύζυγό του, τα έφτιαξε με νεότερη και...