Δεν πιστεύαμε πως θα το ξεστομίζαμε ποτέ: Ιδού γιατί οι Brangelina μας έχουν ήδη κουράσει!

Δεν πιστεύαμε πως θα το ξεστομίζαμε ποτέ: Ιδού γιατί οι Brangelina μας έχουν ήδη κουράσει!

Μήπως έχουν γίνει αρκετά προβλέψιμοι;

Angelina Jolie-Brad Pitt. Αναμφίβολα είναι το πιο hot ζευγάρι του Hollywood. Ομορφιά; Την έχουν; Επιτυχία; Επίσης. Άψογη οικογενειακή ζωή; Και από αυτό. Όπως καταλαβαίνετε οι δύο αστέρες του κινηματογράφου ζουν μαζί το απόλυτο όνειρο. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε το περασμένο έτος, κατά το οποίο φυσικά ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.


Κι εκεί που λέγαμε πως αυτό το ζευγάρι δε θα μας κουράσει ποτέ, να που ήρθε η ώρα να... διαψευστούμε. Όχι δε βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε σε χαλαρές τους βόλτες με τα χαριτωμένα τους παιδάκια... απλώς κουραστήκαμε με το... πόσο προβλέψιμοι έχουν γίνει.

25274FDA00000578-0-image-m-26 1422493455806


Όπως γνωρίζετε, η Angie το έχει ρίξει στην... σκηνοθεσία. Ο σύζυγός της, λοιπόν, δε θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη νέα της ταινία εν ονόματι «By The Sea». Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια θα απολαύσουμε ξανά την Jolie και τον Pitt στη μεγάλη οθόνη.

25274FC200000578-0-image-m-24 1422493394553

Και πού το κακό θα μας πείτε, δικαίως. Το κακό είναι πως ήδη φημολογείται ότι ο Brad θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη ταινία που θα σκηνοθετήσει η Angie με όνομα «Africa». Βρε παιδιά, μην το παρακάνετε! Τόσοι και τόσοι ηθοποιοί υπάρχουν. Δώστε και πουθενά αλλού ψωμάκι... Μη γίνεστε προβλέψιμοι! Όπως και να έχει όμως, να ξέρετε σας αγαπάμε (πολύ που σας ένοιαξε!).

Διαβάστε ακόμα

Περιμένει το παιδί του νυν, αλλά είναι κολλημένη με τον πρώην: H star ζει ένα δράμα!

H απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε σχόλιο θαυμαστή της ότι μοιάζει στην... Καινούργιου!