Τελικός DWTS5: Δείτε το backstage των τελευταίων ημερών λίγο πριν το μεγάλο φινάλε!

Τελικός DWTS5: Δείτε το backstage των τελευταίων ημερών λίγο πριν το μεγάλο φινάλε!

Τι μοιράστηκαν μαζί μας οι αγαπημένοι celebrities;

Ο χρόνος μετρά πια αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του πέμπτου DWTS, όπου Ειρήνη Παπαδοπούλου και Μορφούλα Ντώνα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση της... πολυπόθητης πρώτης θέσης. Οι δύο συμμετέχουσες, που κατάφεραν να περάσουν στο τελικό στάδιο του σόου, θα κάνουν τα... αδύνατα δυνατά, προκειμένου να σηκώσουν στα χέρια τους το τρόπαιο που πολλοί μπορεί να θέλησαν, όμως μια θα καταφέρει να το αποκτήσει.

fghtuik
tyuki

Οι δύο φιναλίστ θα χορέψουν σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες έκαστη, ενώ η μία από αυτές θα είναι κοινή και για τις δύο. Και φυσικά, οι πρόβες που έκαναν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε ήταν εξαντλητικές και... επίπονες!

Τα... έδωσε όλα στην προετοιμασία με τον παρτενέρ της η Ειρήνη, φεύγοντας κάθε φορά από την πρόβα με τρελούς πόνους, όπως ανέφερε!

eir

Μέχρι και με... μώλωπες έφυγε από τις πρόβες η Μορφούλα!

morf

Στην λαμπερή αυτή βραδιά θα παραβρεθούν όλοι οι συμμετέχοντες του σόου, που θα χορέψουν με τους παρτενέρ τους και θα μας χαρίσουν ένα ξεχωριστό και μοναδικό φινάλε, γεμάτο εκπλήξεις. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η Ελισάβετ Σπανού, που δεν θα δώσει το «παρών» στο σόου, λόγω πρόσφατου ατυχήματός της, ενώ μια από τις μεγάλες ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς θα είναι η παρουσία του Ησαΐα Ματιάμπα, νικητή του περσινού, «Dancing with the stars 4». Όλοι οι υπόλοιποι celebrities που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο «Dancing with the stars», θα μας χαρίσουν απόψε έναν τελευταίο χορό, και φυσικά οι προετοιμασίες τους μέσα στην εβδομάδα ήταν πυρετώδεις, για να καφέρουν να είναι απόψε πανέτοιμοι, όπως και η παρουσιάστρια, αλλά και οι κριτές.

Πρόβες για Νίκη Κάρτσωνα και Φάνη Λαμπρόπουλο λίγο πριν την έναρξη

yujyj
301b15cd373808d9965bbafa5fb86616 L


Δες στην gallery παραπάνω τι μοιράστηκαν μαζί μας τις τελευταίες αυτές μέρες! Εν αναμονή του μεγάλου τελικού λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη:

Eπιτέλους: Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε αυτό που όλοι περιμέναμε

Στους δύο τρίτος δε χωρεί: Η «χυλόπιτα» της Kendall Jenner στην κολλητή της