Μας κοροϊδεύουν; Διάσημο ζευγάρι ήταν στα μαχαίρια και τώρα είναι στα... μέλια

Ερμιόνη Σαρρή
Μας κοροϊδεύουν; Διάσημο ζευγάρι ήταν στα μαχαίρια και τώρα είναι στα... μέλια

Εκεί στο Λος Άντζελες θα μας τρελάνουν εντελώς

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι και από τότε οι φήμες περί κακοποίησης έκαναν το γύρω του κόσμου. Ένας γενικότερος χαμός για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο και γιατί η ίδια ήθελε να περάσει μακριά από όλους τα Χριστούγεννα.

Η τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor, Mel B μας προβλημάτισε έντονα το τελευταίο μήνα του 2014 με τα ενδοοικογενειακά της προβλήματα και τη σχέση της με το σύζυγό της Stephen Belafonte. Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η ψυχολογική της κατάσταση έπεσε στα... πατώματα και όλοι την ήθελα να ακολουθεί τη ζωή της με τα παιδιά της και μόνο. Ο Stephen όμως βρήκε υποστήριξη ακόμη και από τη μικρή κόρη της τραγουδίστριας, Phoenix.

253E490D00000578-0-image-a-40 1422808570108

Ξαφνικά έπεσε σιωπή και σήμερα είδαμε νέες φωτογραφίες του ζευγαριού, οι οποίες μόνο μαχαιρώματα δε δήλωναν. Θα λέγαμε πως μόλις πρωτογνωρίστηκαν, αφού φαίνονταν φουλ ερωτευμένοι και χαμογελαστοί. Άφησαν τα παιδιά στο σπίτι και πέρασαν μερικές ώρες οι δυο τους στο μουσείο LACMA τους Λος Άντζελες. Στιγμή δεν άφησαν ο ένας το χέρι του άλλου, και ήταν λες και οι τσακωμοί πέρασαν και δεν... άγγιξαν.

253E4C2600000578-0-image-a-41 1422808580055

Το ουράνιο τόξο από ότι φαίνεται βγήκε και μετά από αυτή την καταιγίδα και ελπίζουμε να ζήσουν από εδώ και πέρα αυτοί καλά και εμείς... καλύτερα!

Διαβάστε ακόμα:

DWTS5: Η νίκη της Μορφούλας Ντώνα και όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες

Rihanna... υποκλινόμαστε! Η σταρ έχει βάλει στον DiCaprio... τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι!