Η Βίκυ Καγιά έγινε κοκκινομάλλα και «σπάει» το ίντερνετ με το νέο της λουκ

Γωγώ Φούντα
Η Βίκυ Καγιά έγινε κοκκινομάλλα και «σπάει» το ίντερνετ με το νέο της λουκ

Δείτε τη

Η Βίκυ Καγιά τον τελευταίο καιρό, διάγει μία από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μιας και περιμένει το πρώτο της μωράκι, με το σύζυγό της Ηλία Κρασσά! Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια μάλιστα, δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένη και χαρούμενη είναι!

Παρόλη την προσωπική της ωστόσο ευτυχία και την ανυπομονησία της για το νέο μέλος της οικογένειας, η μέλλουσα μανούλα δε σταματά να έχει όπως πάντα και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες, φροντίζοντας να εργάζετα, όσο φυσικά της το επιτρέπει η κατάστασή της.

10961917 10205105217446650 1036958841 n

Και επειδή η Βίκυ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ελληνίδες της showbiz, λίγο πριν ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με το νέο της λουκ, και όπως καταλαβαίνετε έγινε χαμός. Τολμηρή όπως πάντα, το διάσημο μοντέλο έβαψε τα μαλλιά του κατακόκκινα, αποκαλύπτοντας πίσω από την αλλαγή της κρύβεται μία... ιστορία.

Πώς σας φαίνεται; Εμείς πάντως έχουμε να πούμε ότι είναι το χρώμα της! Πάντως, έχουμε μία μικρή υποψία ότι είναι περούκα. Είναι δεν είναι βέβαια, δείχνει υπέροχη!

Διαβάστε ακόμη:

Πάχυνες, αλλά μας αρέσεις Αλέξη!

Τα «πήρε» κανονικότατα: Δείτε πώς εξαγρίωσε ο Jay Z την Beyoncé

Θυμάστε την κόρη της Rachel και του Ross από τα Friends; Δείτε πώς είναι σήμερα