Γιατί τους το έκανες αυτό; Η Nicole Kidman «πλήγωσε» τις κόρες της

Ερμιόνη Σαρρή
Γιατί τους το έκανες αυτό; Η Nicole Kidman «πλήγωσε» τις κόρες της

Μάθετε το παράπονό τους

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί απόλυτα ανανεωμένη. Δε διαφέρει καθόλου από όλες τις υπόλοιπες κυρίες της showbiz, καθώς σε κάθε της εμφάνιση μας εντυπωσιάζει με τα σέξι φορέματά της και το πάντα αστραφτερό της χαμόγελο.

Αυτό, λοιπόν, έκανε και το βράδυ του Σαββάτου η Nicole Kidman και βρήκε απέναντί της τις... κόρες της. Ντύθηκε, στολίστηκε ώστε να είναι έτοιμη για το G'Day USA Gala και αντί να ακούσει τα αποθεωτικά σχόλια από τις μικρές της πριγκίπισσες, αυτές της έκαναν την αυστηρότερη κριτική. Οι στιλιστικές της επιλογές ήταν... «πληγή» για αυτές.

Τόσο η εξάχρονη Sunday Rose όσο και η τετράχρονη Faith έμοιαζαν απόλυτα απογοητευμένες από το... ύψος της μαμάς τους. Όχι δεν ήταν πολύ κοντή, το αντίθετο μάλιστα. Τους φαινόταν τόσο διαφορετική και τόσο ψηλή, που αυτές έκριναν σωστό να της πούνε, να βγάλει τα τακούνια. Εδώ μήπως κολλάει το από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια;

rs 634x1024-150203133558-634.Nicole-Kidman.ms.020315

Η Nicole βέβαια δεν πτοήθηκε από αυτό και φυσικά παρέμεινε στο... ύψος της. Και εμείς που νομίζαμε πως τα μικρά κοριτσάκια λατρεύουν τα τακούνια της μαμάς. Εμείς πάντως ήμασταν λάτρεις τους-και παραμένουμε-. Ωραία τα τζιν και τα αθλητικά, αλλά σαν τα τακούνια τίποτα βρε παιδί μου.

115495PCN Nicole04c-300x250

Τι να το κάνει, λοιπόν, το fashion police η Nicole όταν το έχει μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Μήπως έχουμε δύο ανερχόμενες στυλίστριες και δεν το έχουμε πάρει ακόμη χαμπάρι; Τα χρόνια θα δείξουν και να δείτε πως αργά ή γρήγορα θα ανέβουν και αυτές στα 12ποντα όπως η καλλονή μαμά τους. Τους το ομολόγησε και η ίδια μάλιστα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν ήθελε γάμο και παιδιά και εκείνη του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι:Ποια star αγανάκτησε;

Δείτε την και προσπαθήστε να μην τρομάξετε: Η Julia Roberts και η... αλλόκοτη εμφάνισή της