H Paris Hilton «έχασε» το στήθος της μέσα σε... 48 ώρες! Θα μας τρελάνει;

Ερμιόνη Σαρρή
H Paris Hilton «έχασε» το στήθος της μέσα σε... 48 ώρες! Θα μας τρελάνει;

Πες μας Paris 

Δε σας κρύβουμε πως μας προβλημάτισε αρκετά. Ψάχναμε για αρκετά λεπτά να βρούμε τι συμβαίνει και αφού δεν τα καταφέραμε μόνες μας, είπαμε να μοιραστούμε το μεγάλο αυτό δίλημμα μαζί σας. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε, πως όταν μία κυρία ή δεσποινίς υποβληθεί σε αυξητική στήθους, συνήθως η εικόνα αυτή δεν κρατάει για μία ημέρα μόνο. Μάλλον όμως η επιστήμη έχει κάνει τρελές προόδους και εμείς ακόμη ζούμε στο... παρελθόν.

Μέσα σε 48 ώρες η Paris Hilton έχει κάνει δύο εμφανίσεις και αυτές με δύο διαφορετικές εικόνες. Αρχικά προηγήθηκε η φωτογραφία φωτιά του instagram, όπου η ξανθιά κληρονόμος μέσω της selfie της φαίνεται κάπως... φουσκωμένη και όχι στο σημείο της κοιλιάς. Το στήθος της ήταν πολύ διαφορετικό και φυσικά όλοι πιστέψαμε πως άλλη μία σταρ υπέκυψε στα νυστέρια του πλαστικού χειρούργου. Δεν προλάβαμε να το καταγράψουμε και το ίδιο βράδυ κάνει την επόμενη εμφάνισή της και πραγματικά μας... βραχυκυκλώνει.

PicMonkey Collage

Που πήγαν βρε Paris τα νέα σου αποκτήματα; Δεν προλάβαμε καλά καλά να τα σχολιάσουμε και... χάθηκαν. Κοιτάξαμε αρκετά τις φωτογραφίες και πραγματικά δεν καταφέραμε να δούμε τα ίδια προσόντα με αυτά του... instagram. Μπορεί το φόρεμα της να ήταν κάπως εφαρμοστό, αλλά κακά τα ψέματα αυτά δεν κρύβονται. Τώρα τι έγινε και πώς, και εμείς ακόμη το ψάχνουμε. Μόλις ανακαλύψουμε το «έγκλημα», θα σας ενημερώσουμε.

25542D5A00000578-2939490-image-m-94 1423054991917

Διαβάστε ακόμα:

Πότε απέκτησε η star πλούσιο... στήθος; Μυριζόμαστε πλαστική επέμβαση! (φωτός)

Γιατί τους το έκανες αυτό; Η Nicole Kidman «πλήγωσε» τις κόρες της