Ποιες έκλεισαν στο Epsilon για καθημερινή εκπομπή;

Ποιες έκλεισαν στο Epsilon για καθημερινή εκπομπή;

Ολο το παρασκήνιο του deal!

Eδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι άνθρωποι του Epsilon αναζητούσαν τα κατάλληλα πρόσωπα, προκειμένου να εδραιώσουν μία καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στα πρότυπα του lifestyle. Στο μυαλό τους είχαν κάποια ονόματα, αλλά μέχρι χθες όλα ήταν ρευστά. Σήμερα, λοιπόν, ο γρίφος λύθηκε (κατά το ήμισυ), καθώς δύο κυρίες (η μία παρουσιάστρια και η άλλη πρώην μοντέλο και παραλίγο βουλευτίνα) έδωσαν τα χέρια με το κανάλι.

dounia 100

Η Νόνη Δούνια δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, αλλά πλέον επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και θα βρίσκεται στο πάνελ του νέου project.

Elena-Papavasileiou-Feet-285178

Mαζί με τη Νόνη Δούνια θα βρίσκεται και η Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία συμφώνησε με τους ιθύνοντες του καναλιού να είναι η δεύτερη γυναίκα που θα παρουσιάζει την εκπομπή. Το πλάνο του καναλιού είναι να βγει στον "αέρα" μία "γυναικεία παρέα", στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από δύο παρουσιάστριες. Γι' αυτό τον λόγο και αναζητούνται ακόμη δύο ονόματα που θα κλείσουν την ομάδα.

Η περίπτωση της Λάουρα Νάργες δεν είναι ακόμη σίγουρη, ενώ δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Μαρία Ηλιάκη δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο fit από ποτέ! Δείτε τις φωτό που ανέβασε στο Instagram

Οι άντρες προτιμούν τις καμπύλες; Το νέο μοντέλο που έχει ταράξει τα νερά

Ουάου! Καλέ πόσο απλοί μπορεί να είναι τελικά οι Bradgelina;