Πανικός στο παλάτι του Buckingham: Μάθαμε το φύλο και το όνομα του βασιλικού μωρού

Γωγώ Φούντα
Πανικός στο παλάτι του Buckingham: Μάθαμε το φύλο και το όνομα του βασιλικού μωρού

Kαι αναμένεται να προκαλέσουν συζητήσεις

Δεν ξέρουμε πώς και γιατί, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν μαθαίνουμε νέα για διάσημη εγκυμοσύνη, η ανθρώπινη φύση μας, η οποία έχει να κάνει κυρίως με την περιέργεια, δεν μας αφήνει σε χλωρό κλαρί, κάνοντάς μας να θέλουμε να μάθουμε τα πάντα, και κυρίως το φύλο και το όνομα του μωρού!

Αν λοιπόν αυτό που μόλις πληροφορηθήκαμε αληθεύει, τότε έχουμε ένα πολύ ευχάριστο νέο για όλους εσάς που δηλώνετε ορκισμένοι φανς της Kate Middleton και γενικότερα της βασιλικής οικογένειας, χωρίς φυσικά αυτό να υπονοεί οτιδήποτε άλλο. Κυρίες και κύριοι σύμφωνα με δημοσιεύματα των ξένων Μέσων, η Δούκισσα περιμένει κοριτσάκι!

483456957

Η είδηση, λοιπόν, η οποία όπως αντιλαμβάνεστε κάνει το γύρο του κόσμου, διέρρευσε μέσα από το Παλάτι, κάτι που βέβαια μας κάνει λίγο δύσπιστους, μιας και υποθέτουμε ότι η βασιλική οικογένεια επιλέγει πολύ προσεκτικά και αυστηρά τους ανθρώπους που δουλεύουν για τα μέλη της.

Εκτός βέβαια από το φύλο του μωρού, οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για το όνομά του, το οποίο δεν θα είναι ούτε Elizabeth ούτε Μary αλλά... Diana, κάτι που φυσικά, αν όντως συμβεί, δε θα δώσει χαρά μόνο στον πρίγκιπα William, αλλά και στους θαυμαστές της αδικοχαμένης πριγκίπισσας σε όλο τον κόσμο.

Περιμένουμε με αγωνία.

Διαβάστε ακόμη:

'Εξαλλη η Kate Middleton με την αδερφή της Pippa: Σίγουρα δε θα μαντέψετε το λόγο!

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο fit από ποτέ! Δείτε τις φωτό που ανέβασε στο Instagram

Ποιες έκλεισαν στο Epsilon για καθημερινή εκπομπή;