Ποιος χωρισμός; Clooney- Alamuddin είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ME αποδείξεις!

Ποιος χωρισμός; Clooney- Alamuddin είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ME αποδείξεις!

Tι έκανε ο σταρ για την αγαπημένη του;

Και ενώ οι τελευταίες φήμες, που ακολουθούσαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, τους ήθελαν να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο, λίγο μόλις καιρό ύστερα από το γάμο τους, George Clooney και Amal Alamuddin τις διαψεύδουν με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας πολλές να χάσουν... και την τελευταία ελπίδα πως ο διάσημος σταρ θα επιστρέψει και πάλι στην πάλαι ποτέ εργένικη ζωή του. Ο 53χρονος ηθοποιός είναι φουλ ερωτευμένος και δεν διστάζει να το δείξει με κάθε ευκαιρία, όπως ακριβώς έκανε και αυτή τη φορά.

461397850


Στις 3 Φεβρουαρίου η Amal έκλεισε τα 37α γενέθλιά της και φυσικά ο George Clooney ως ένας πραγματικός gentleman δεν θα μπορούσε να αφήσει το γεγονός αυτό –αλλά και το ότι ήταν τα πρώτα της γενέθλια ως κυρίας Clooney- να περάσει απαρατήρητο, χωρίς να κάνει στην αγαπημένη του το πιο ευχάριστο δώρο. Και επειδή τα πιο αναπάντεχα δώρα είναι και τα καλύτερα, φρόντισε να της κάνει μια ευχάριστη έκπληξη διοργανώνοντας ένα δείπνο, με ελάχιστους και εκλεκτούς καλεσμένους, προς τιμήν των γενεθλίων της, στο σπίτι του.

george-clooney-celebrates-amal-s-birthday-with-intimate-dinner


Ανάμεσά τους, και οι κουμπάροι και καλοί φίλοι του ζευγαριού, Cindy Crawford και Rande Gerber, με τα παιδιά τους. Μάλιστα, ο τελευταίος, έκανε γνωστή την είδηση της έκπληξης του George προς την Amal, δηλώνοντας: «Βρεθήκαμε σε ένα δείπνο με λίγους κοντινούς φίλους στο σπίτι του George». Μακάρι αυτή η σχέση να είναι από τις λίγες εξαιρέσεις του Hollywood που θα αντέξει στο χρόνο!

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκαρδιστήκαμε: Δε θα πιστεύετε τι έκλεψε ο Bruce Jenner από την Kim Kardashian!

Supermodel εξομολογείται και σοκάρει: «Με απέρριπταν επειδή ήμουν πολύ όμορφη»