Ε όχι Britney αυτή τη φορά ξεπέρασες τα όρια!

Γωγώ Φούντα
Ε όχι Britney αυτή τη φορά ξεπέρασες τα όρια!

Γιατί η διάσημη τραγουδίστρια προκαλεί αντιδράσεις;

Πραγματικά αυτοί οι stars της διεθνούς showbiz έχουν αρχίσει και μας κουράζουν έντονα. Έχουν κάποια εντύπωση, ότι ο κόσμος είναι ανόητος και ότι δεν είναι σε θέση να καταλάβει πότε του λένε την αλήθεια και πότε τον δουλεύουν ψιλό γαζί.

2560FC5E00000578-0-image-a-62 1423272349649

Ε λοιπόν αυτή τη φορά η Britney Spears το παράκανε, μιας και το πήγε ένα βήμα παραπέρα! Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια, πρώην πριγκίπισσα της pop και νυν μάνα που παλεύει με εξαρτήσεις και περιττά κιλά, να μην τα ξαναλέμε, έκανε μία ωραιότατη φωτογράφιση για τη σειρά εσωρούχων που κυκλοφορεί, φορώντας τα βεβαίως βεβαίως, και ειλικρινά απορήσαμε.

2564804100000578-0-image-m-60 1423272188613

Όχι γιατί ήταν όμορφη και σέξι, αλλά γιατί τα περιττά της κιλά, είχαν ως διά μαγείας εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να φαίνεται τουλάχιστον σαν αγγελάκι της Victoria's Secret! Όπως φυσικά ήταν επόμενο, οι φανς αντέδρασαν, είναι να μην τους εξαγριώσεις κι αυτούς, και δεν άφησαν ασχολίαστο το... βαρύ photoshop το οποίο έπεσε στις φωτογραφίες της Britney.

Βρε κορίτσι μου πραγματικά, δεν είσαι καμιά χθεσινή πιστεύουμε. Δεν θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο ειλικρινής και λίγο πιο άνετη με τον εαυτό σου; Εμείς για σένα το λέμε!

Διαβάστε ακόμη:

Εντάξει! Η Jennifer Lopez έκανε το ΠΙΟ τραγικό πισωγύρισμα που έχουμε δει ποτέ!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Bobbi Kristina: Ύποπτος ο άντρας της

Supermodel εξομολογείται και σοκάρει: «Με απέρριπταν επειδή ήμουν πολύ όμορφη»