#fitspiration: H νέα τρέλα που κυριεύει τις stars του Hollywood

Γωγώ Φούντα
#fitspiration: H νέα τρέλα που κυριεύει τις stars του Hollywood

Eμπρός στο δρόμο που χάραξε η Lady Gaga (αλλά με ρούχα)!

Aν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τις διάσημες κυρίες, οι οποίες ακόμα και περιττά κιλά να έχουν, η γράμμωση στο πόδι σπάει... κόκαλα, γιατί όλα κόβονται αλλά όχι το φαγητό, σας έχουμε νέα: Δεν έχουν γεννηθεί έτσι, αλλά έχουν προσπαθήσει, και συνεχίζουν να προσπαθούν, προκειμένου να μπορούν να βάλουν ένα κονό φόρεμα και να είναι αξιοπρεπείς.

ghgf

H Gisele

Συγκεκριμένα, οι stars λατρεύουν τη yoga, χρόνια τώρα, και δε χάνουν ευκαιρία να γυμνάζονται συνδυάζοντας σωματική αλλά και πνευματική άσκηση. Και μπορεί να γνωρίζαμε ότι οι celebrities έχουν αδυναμία στη yoga, αλλά τον τελευταίο καιρό, δε σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες την ώρα που γυμνάζονται, ποζάροντας με αθλητικές περιβολές ή με τα απολύτως απαραίτητα!

gjh

H Rosie Huntington-Whiteley

Το πιο πρόσφατο κρούσμα της τρέλας αυτής, είναι η Lady Gaga, η οποία ανέβασε φωτογραφία όπου ποζάρει φορώντας ένα μπουστάκι και ένα... στρινγκ, κάνοντάς μας να σταματήσουμε να τρώμε το μεσημεριανό μας στη θέα αυτή! Ευτυχώς για εμάς, οι υπόλοιπες διάσημες κυρίες κρατούν μία αξιοπρέπεια, και κάποια ρούχα στο, κατά τ' άλλα, γυμνασμένο τους κορμί.

hggu

H Lady Gaga (έλεος)

Με hastag #fitspiration ας πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα κορίτσια που μοιράζονται το ίδιο πάθος με τη διάσημη τραγουδίστρια.

hvqswgh

Η Jessica Alba

vghvfg

H Εllie Goulding

yf

H Lea Michele

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος ασχολείται με τους νικητές; Ένα ήταν το γεγονός που επισκίασε τα πάντα στα Grammys

Κρίμα: Η τρομακτικά αδύνατη σιλουέτα της star ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα Grammys

Καλέ κάτι σου ξέφυγε! Διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με σκισμένο... φόρεμα