Depp & Heard: Ο εξωτικός γάμος στις Μπαχάμες, το φιλί των νεονύμφων & όλες οι φωτογραφίες!

Depp & Heard: Ο εξωτικός γάμος στις Μπαχάμες, το φιλί των νεονύμφων & όλες οι φωτογραφίες!

Δείτε το ερωτευμένο ζευγάρι στον γάμο τους στο ιδιωτικό νησί του ηθοποιού

johnny-depp-wedding-photos-041
johnny-depp-wedding-photos-071
johnny-depp-wedding-photos-081

O Johnny Depp δεν είναι πια εργένης και οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το αμερικανικό site Radar Online το αποδεικνύουν.

Και φυσικά ένας από τους πλέον περιζήτητους πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης δεν θα μπορούσε παρά να είναι πανέμορφος μέσα στο ασπρόμαυρο κουστούμι, που επέλεξε να φορέσει.


Μετά τον γάμο τους την προηγούμενη εβδομάδα στην έπαυλη του ηθοποιού στο Los Angeles, το ερωτευμένο ζεύγος Amber Heard και Johnnny Depp ετοίμασαν για λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους μια δευτερη τελετή αυτή τη φορά στο ιδιωτικό νησί που έχει ο ηθοποιός στις Μπαχάμες.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Depp ήθελε να επαναλάβει τους όρκους αγάπης του στην Heard μπροστά σε φίλους και στην οικογένειά του στο νησί που ο ίδιος αγόρασε πριν από 11 χρόνια και συχνά φιλοξενεί τον έρωτά τους.

Το ρεπορτάζ ανέφερε πως η Heard έφτιαξε τα μαλλιά της μόνη και έδειχνε πανέμορφη και λαμπερή μέσα στο ρομαντικό νυφικό της. Ο Johnny Depp με το κλασικό του hippie στιλ ήταν ευδιάθετος και δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την καλή του.

Από την τελετή φυσικά έλειπε η πρώην σύντροφός του, Vanessa Paradis, αλλά τα δυο τους παιδιά η 12χρονη Lily Rose και ο 15χρονος Jack ήταν εκεί.


Δείτε στο φωτογραφικό gallery όλες τις φωτογραφίες από την τελετή στις εξωτικές Μπαχάμες.

Διαβάστε ακόμη:


Συγνώμη ποιος θα τα φάει όλα αυτά; Διάσημη ηθοποιός έκανε κανονική έφοδο στο supermarket