Αυτό και αν είναι... αναπάντεχο ζευγάρι! Ποια pop star φλερτάρει με «dark»τραγουδιστή;

Αυτό και αν είναι... αναπάντεχο ζευγάρι! Ποια pop star φλερτάρει με «dark»τραγουδιστή;

Οι φήμες φούντωσαν για τα καλά...

rs 634x1024-150209113550-634-hozier-taylor-swift.ls.2915

Είναι γνωστό πως η Taylor Swift δεν είναι και το πιο τυχερό κορίτσι στον έρωτα. Αφού την άφησε στα κρύα του λουτρού την ημέρα των γενεθλίων της ο Jake Gyllenhaal, αφού την παράτησε χωρίς ενημέρωση ο Harry Styles και αφού ο Nick Jonas την έβρισκε πολύ γκρινιάρα, η Taylor Swift είχε αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να χαλαρώσει και να αφιερωθεί στην καριέρα της!

Και τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι που έπεσε πάνω στον Hozier! Ναι, τον dark τραγουδιστή, που ερμηνεύει την επιτυχία της χρονιάς, Take Me To Church.
Δημοσιεύματα από χτες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου πως οι δύο αταίριαστοι καλλιτέχνες έχουν κάτι παραπάνω από φιλικές σχέσεις. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει πριν λίγους μήνες, αλλά η χτεσινή κοινή τους εμφάνιση στο VIP Grammy πάρτι του Sam Smith φούντωσε τη φημολογία πως κάτι παίζει μεταξύ τους!

Και οι φωτογραφίες δείχνουν οικειότητα μεταξύ τους.


Πηγές που είδαν το φημολογούμενο ζεύγος εκείνο το βράδυ δήλωσαν: "Ήταν συνέχεια μαζί και μιλούσαν μόνο ο ένας στον άλλον. Έμειναν μαζί μέχρι αργά τουλάχιστον μέχρι τις 3 τα ξημερώματα".

Στο ρεπορτάζ να προσθέσουμε πως πριν πέντε μέρες οι δυο τους είχαν ακόμη μία συνάντηση σε συναυλία στο Los Angeles.

Τον Οκτώβριο μάλιστα η Taylor είχε δημοσιεύσει ένα video στο οποίο βρισκόταν σε συναυλία του Hozier και χόρευε με τη ψυχή της! Λίγο μετά το show οι δυο τους πέρασαν λίγες μέρες μαζί στο Nashville, όπου και ο Hozier τη γνώρισε καλύτερα και μετέπειτα δήλωνε για αυτή στο περιοδικό Billboard: "Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Το να ψήνει μπισκότα για τους θαυμαστές της είναι απίστευτο και υπέροχο όσο φαντάζεστε".

Μπορεί αυτό το ζευγάρι να είναι αναπάντεχο, αλλά ίσως τώρα η Taylor να βρει την ευτυχία στο πλάι κάποιου άντρα! Γιατί με τα pop icons που έμπλεκε δεν θα έβλεπε προκοπή!

Διαβάστε ακόμη:

Depp & Heard: Ο εξωτικός γάμος στις Μπαχάμες, το φιλί των νεονύμφων & όλες οι φωτογραφίες!