Crazy in love: Αυτά είναι τα 10 πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Γωγώ Φούντα
Crazy in love: Αυτά είναι τα 10 πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Και μιας και ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει...

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει επικίνδυνα, κάτι που σημαίνει ότι οι απανταχού ζευγαρωμένες κυρίες κάνουν σχέδια για το Σαββατόβραδο, οι ζευγαρωμένοι κύριοι ήδη σκέφτονται τη δικαιολογία για να αποφύγουν τα σχέδια της καλής τους, και τα μπακούρια όλου του κόσμου, απλά θα περάσουν ένα βράδυ ίδιο με τα υπόλοιπα όπου θα βγουν για ποτό και μετά θα πάνε για ύπνο.

Εμείς λοιπόν, επειδή τέτοιοι είμαστε, κάτσαμε και βρήκαμε 10 διάσημα και πολύ ερωτευμένα ζευγάρια, τα οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα γιατί από την μία δεν το έχουν ανάγκη, και από την άλλη, μάλλον θα έχουν να πάνε σε κάποιο λαμπερό πάρτι με άλλους διάσημους καλεσμένους. Όχι ότι ξέρουμε σίγουρα ότι τα ζευγάρια αυτά είναι φουλ ερωτευμένα και ευτυχισμένα, απλά σχολιάζουμε αυτό που βλέπουμε. Τόσο λάθος να κάνουμε πια;

Jessica-Alba-et-Cash-Warren-aux-Producers-Guild-Awards-a-Beverly-Hills-le-26-janvier-2013 portrait w674

1. Jessica Alba-Cash Warren: Συγνώμη αλλά για εμάς παίζει και να είναι το πιο αγαπημένο και διακριτικό διάσημο ζευγάρι. Έχει τα παιδάκια του, τη ζωούλα του, τις δουλειές του, τους φίλους του και όλα καλά. Αποτελούν ίσως την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι οι πολύ σέξι γυναίκες είναι άπιστες. Η Jessica δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή!

Channing-Tatum-Jenna-Dewan-Pictures-MTV-Movie-Awards

2. Channing Tatum-Jenna Dewan: Aκόμη ένα διάσημο, σέξι και αγαπημένο ζευγάρι. Αυτό που μας χαλάει με τα παιδιά αυτά, είναι ότι είναι πολύ πιο διάσημα για την ομορφιά και τον έρωτά τους, παρά για τους ρόλους τους-σε περίπτωση που το ξεχάσατε είναι και οι 2 ηθοποιοι. Αλήθεια, η Jenna από το Step Up, όπου και γνωρίστηκε με τον Channing, έχει παίξει σε καμιά άλλη ταινία;

vipklick-brangelina

3. Angelina Jolie-Brad Pitt: Τι να πει κανείς για το ζεύγος αυτό; Είναι το πιο διάσημο, το πιο πολυσυζητημένο και αυτό που ασκεί την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Ε λοιπόν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πάμε στοίχημα ότι όχι μόνο δε θα κάνουν τίποτα αγαπησιάρικο, αλλά θα βγουν και με διαφορετικές παρέες. Έτσι κι αλλιώς, εχουν χτίσει ένα τέτοιο προφίλ, που αναγκαστικά δε θα έκαναν κάτι μαζί, μόνο και μόνο για να μην τους πετύχει κάποιος φωτογράφος να κάνουν αγαπούλες και τους βγει η φήμη των... συνηθισμένων! Θεός φυλάξοι.

eva-mendes-ryan-gosling-bereit-babyg

4. Ryan Gosling-Eva Mendes: Koιτάξτε να δείτε, το ζευγάρι αυτό αγαπημένο δεν το λες! Βασικά η ακριβής λέξη είναι ήρεμο. Διότι κατά πάσα πιθανότητα, ο έρωτας και το πάθος τους είναι τόσο μεγάλο, που ακόμη και στα απλά ζητήματα λογικά θα διαφωνούν. Η αλήθεια είναι, ότι σπάμε πλάκα με όλες αυτές τις φήμες που ακούγονται κατά καιρούς. Αλλά έχουμε μία υποψία, ότι κι εμείς δεν είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Εξάλλου, αν δεν έχεις και λίγη τρέλα στη ζωή σου, πώς θα τη βγάλεις;

rs 634x1024-140112142720-634.Mila-Kunis-Ashton-Kutcher-Globes-party.jl.011214 copy

5. Αshton Kutcher-Mila Kunis: Λοιπόν αυτούς πολύ τους ζηλεύουμε, με την καλή έννοια. Δεν ξέρουμε αν είναι όντως έτσι τα πράγματα, αλλά μας φαίνεται ότι τα 2 αυτά παιδιά είναι ερωτευμένα μέχρι... αηδίας που λένε! Δεν είναι τυχαίο, που ο έρωτας τους ξεκίνησε από την εφηβεία, με μερικά διαλείμματα ως γνωστόν, και τελικά κορυφώθηκε με ένα παιδί και μάλλον ένα γάμο! Φτου να μην τους ματιάσουμε.

Emily-Blunt-John-Krasinski-Met-Gala-Pictures-2012

6. Εmily Blunt-John Krasinski: Ακόμα ένα πολύ ερωτευμένο-αλλά ταλαντούχο ζευγάρι-που μας αρέσει να βλέπουμε γιατί βρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ωραίοι και γλυκούληδες. Ησυχοι κι αυτοί, χαμηλών τόνων, δεν απασχολούν και δεν κάνουν πρωτοσέλιδα! Αφήστε δε που η Emily θεωρείται μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

charlize-theron-sean-penn-dior

7. Charlize Theron-Sean Penn: Ε εδώ μιλάμε για τον απόλυτο έρωτα, μη σας πούμε και για την απόλυτη καψούρα. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά αυτοί οι 2 σαν να ήταν γραφτό να είναι μαζί, και ομολογούμε ότι όταν μάθαμε για τη σχέση τους, δεν μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση. Είναι το στιλ; Η προσωπικότητα; Το ταλέντο και η γοητεία; Δεν ξέρουμε ακριβώς, αλλά κάτι μας λέει ότι αυτοί οι 2 παίζει και να γεράσουν μαζί.

o-JESSICA-BIEL-JUSTIN-TIMBERLAKE-facebook

8. Justin Timberlake-Jessica Biel: Η αλήθεια είναι, ότι αυτοί οι 2 είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, μιας και είχαμε πάντα την εντύπωση, ότι η Jessica θέλει, και ο Justin όχι. Οι διάφορες φήμες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, και ήθελαν εκείνη να τον εγκαταλείπει, λόγω κάποιων ατασθαλιών του, είχαν δημιουργήσει την εντύπωση, ότι η σχέση τους έχει ημερομηνία λήξης. Aλλά να που τελικά, όχι μόνο δε χώρισαν, αλλά παντρεύτηκαν και περιμένουν και το πρώτο τους παιδί. Μια χαρά.

gisele tom pregnant

9. Gisele Bündchen-Tom Brady: O ωραίος, η ωραία και... όχι το κακό συναπάντημα! Όταν το supermodel γνώρισε το διάσημο αθλητή, το σύμπαν συνωμότησε ώστε οι 2 τους να ερωτευτούν και να μείνουν έτσι για πάντα, ή έστω για αρκετά χρόνια! Τρανή απόδειξη τα 2 τους παιδιά και οι γεμάτες αγάπη και έρωτα φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media. Aυτά είναι.

David-Beckham-and-Victoria-Beckham-Widescreen-Background-Wallpaper

10. David Beckham-Victoria Beckham: Το ζευγάρι αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο όχι μόνο για εμάς, αλλά υποθέτουμε και για τη διεθνή showbiz. Τους έχουμε δει να ερωτεύονται, να παντρεύονται, να κάνουν παιδιά, να κερατώνονται, να ξανακάνουν παιδιά, να αλλάζουν καριέρες, αλλά να είναι πάντα μαζί! Δεν ξέρουμε αν είναι έρωτας ή συνήθεια, αλλά αντέχουν!

Θα αναρωτιέστε σίγουρα γιατί η λίστα μας δεν περιέχει τους Beyonce-Jay Z και Kim-Kanye, αλλά βρε παιδιά: Είναι όντως αγαπημένα τα ζευγάρια αυτά; Εμείς έχουμε τους προβληματισμούς μας.

Διαβάστε ακόμη:

Με τον άντρα της αδερφής σου χριστιανή μου; Θα «χυθεί αίμα» στη διάσημη οικογένεια

Η Miranda Kerr δε μας πείθει ότι είναι ευτυχισμένη: Η νέα της εμφάνιση που προβλημάτισε

Η γλώσσα του σώματος τους πρόδωσε: Το διάσημο ερωτευμένο (;) ζευγάρι έγινε ρεζίλι!