Μόνο στο Queen.gr. Αποκλειστικές φωτογραφίες από την περιοδεία του Θάνου Πετρέλη στην Αυστραλία που σάρωσε

Μόνο στο Queen.gr. Αποκλειστικές φωτογραφίες από την περιοδεία του Θάνου Πετρέλη στην Αυστραλία που σάρωσε

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε από την Αυστραλία και ο Θάνος Πετρέλης και κατάφερε να κάνει οχτώ συναυλίες με απόλυτη επιτυχία. Το Queen.gr εξασφάλισε αποκλειστικά υλικό από μια περιοδεία που θα μείνει αξέχαστη στον καλλιτέχνη όπως δηλώνει στο site μας.

«Πέρασα μοναδικά. Δε το περίμενα. Πήγαμε Αδελαίδα, Μελβούρνη, Σίδνει, Ντάργουην και το συναίσθημα στο πλάι των ομογενών με έκανε να δακρύσω. Ευχαριστώ το Θεό που μου επιτρέπει να βιώνω αυτή την αγάπη του κοινού» μας δήλωσε ο συμπαθής καλλιτέχνης.

Έλειψε περίπου είκοσι μέρες από την Ελλάδα και επέστρεψε με εμπειρίες και μια ευχαρίστηση στις αποσκευές του ότι όλα πήγαν κατ' ευχήν.

Η συνεργασία του με τον Φοίβο πάει πολύ καλά και μέσα στον Μάιο θα κυκλοφορήσει το νέο του cd με λαϊκά ακούσματα αλλά και μπαλάντες που ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο ο Θάνος.

Εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από την περιοδεία του Θάνου και τον ευχαριστούμε μιας και είναι από το προσωπικό του αρχείο.

Το καλοκαίρι αναμένεται να κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και να προσθέσουμε ότι πριν την Αυστραλία , είχε ταξιδέψει στην Αμερική όπου τραγούδησε για περίπου 10.000 ομογενείς.