Γελάστε με την ψυχή σας: Η πιο ωραιοπαθής star μας έδωσε την πιο γελοία φωτό της ημέρας

Γωγώ Φούντα
Γελάστε με την ψυχή σας: Η πιο ωραιοπαθής star μας έδωσε την πιο γελοία φωτό της ημέρας

Και όλα αυτά κατά λάθος

Εμείς τα κορίτσια είμαστε αρκετά ανασφαλή με την εμφάνισή μας ως γνωστόν, με αποτέλεσμα, ακόμη κι αν φαινομενικά είμαστε μια χαρά, πάντα κάτι μας λείπει και πάντα θέλουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε. Η ψηλή, θα προτιμούσε να είναι λίγο πιο κοντή γιατί φαίνεται άχαρη, η κοντή λίγο πιο ψηλή για να... φαίνεται (απλά), η παχουλή ζηλεύει τις υπερβολικά αδύνατες φιγούρες και η πολύ λεπτή θα ήθελε καμπύλες! Ε δεν υποφερόμαστε πια.

258E42CD00000578-2948646-image-m-81 1423624979376

Και μέσα σε όλη αυτή την ανασφάλεια και αναζήτηση των τέλειων χαρακτηριστικών, έχουμε και τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Kim Kardashian και της Kendall Jenner, η οποία σκόρπισε κύματα ενθουσιασμού και άφθονο γέλιο.

258E432100000578-2948646-image-m-85 1423625174100

Οι 2 αδερφές λοιπόν, οι οποίες βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για το Fashion Week, φόρεσαν τα καλά τους και πήγαν να συναντήσουν σε υπερπολυτελές εστιατόριο, την τρίτη της παρέας Khloe Kardashian. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, τα κορίτσια φόρεσαν τα καλά τους, έβαλαν τα ψηλοτάκουνά τους και βγήκαν. Και για ποιον αναθεματισμένο λόγο βρε Kim μου πήγες και στάθηκες ακριβώς δίπλα από την πανύψηλη αδερφή σου;

Η στιγμή φυσικά αποτυπώθηκε από τους άπειρους φωτογραφικούς φακούς που στόχευαν τις 2 διάσημες κυρίες, και από εκείνη τη στιγμή κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας γέλιο και ίσως λίγη λύπηση για την Κim. Όχι επειδή είναι πιο μικροκαμωμένη από την αδερφή της-και η γράφουσα αναλόγου ύψους είναι-αλλά γιατί ο εγωισμός της δέχτηκε τόσο σκληρό πλήγμα, που θα το φυσάει και δε θα κρυώνει.

Kim ήρθε η ώρα να αρχίσεις να παραγγέλνεις 30ποντα παπούτσια!

Διαβάστε ακόμη:

Μας κορόιδευαν κανονικότατα. Tι γίνεται με Gwyneth Paltrow και Chris Martin τελικά;

Τι συμβαίνει πάλι Angelina; Η νέα εμφάνιση της ηθοποιού φουντώνει τις φήμες για ανορεξία

Pretty Woman, Not! Η Julia Roberts έχει αφήσει την εμφάνισή της στην... τύχη της (φωτός)