«Ο Clooney έκανε λάθος που παντρεύτηκε τη βαρετή Amal»: Η δήλωση που ξεσήκωσε το Hollywood

«Ο Clooney έκανε λάθος που παντρεύτηκε τη βαρετή Amal»: Η δήλωση που ξεσήκωσε το Hollywood

Ποιος διάσημος προκάλεσε ταραχή με τις καυστικές δηλώσεις του;

Η Amal Alamuddin έχει κατακτήσει τις καρδιές μας. Η κυρία Clooney μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει αρεστή σε όλους και φυσικά να φιγουράρει σε εξώφυλλα πασίγνωστων περιοδικών. Πραγματικά υπάρχει κάποιος που την αντιπαθεί; Κι όμως υπάρχει και μάλιστα είναι και διάσημος. Ουπς!

Ο Jax Taylor (μοντέλο, ηθοποιός και reality star, ευρέως γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο Vanderpump Rules) άνοιξε το στοματάκι του και πέταξε μαργαριτάρια.

rs 560x415-150210133410-1024.jax-taylor-wwhl

Jax Taylor

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε την Amal βαρετή. Τόνισε πως ο George είναι ένας από τους πιο hot άντρες του Hollywood και δε μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να παντρεύτηκε μια... δικηγόρο. Έχει βγει ραντεβού με τόσα καυτά κορίτσια που του φαίνεται αδιανόητο να θέλει την Alamuddin.


Τα σαρκαστικά του σχόλια δεν είχαν τελειωμό, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για τις σεξουαλικές αποδόσεις της διάσημης δικηγόρου.

640 george clooney amal alamuddin venicewedding 100114 spl853568 022

Άουτς. Αυτό πόνεσε! Μήπως αγαπητέ Jax να μάζευες λίγο το στόμα σου; Αν τα μάθει αυτά ο Clooney δε σε βλέπουμε καλά. Όσο για την Amal δε νομίζουμε να ίδρωσε το αυτί της ιδιαίτερα...

Διαβάστε ακόμα

Τι συμβαίνει πάλι Angelina; Η νέα εμφάνιση της ηθοποιού φουντώνει τις φήμες για ανορεξία

Pretty Woman, Not! Η Julia Roberts έχει αφήσει την εμφάνισή της στην... τύχη της (φωτός)