Rihanna: Αν οι φήμες αληθεύουν, μιλάμε για την μεγαλύτερη «ήττα» της ζωής της

Γωγώ Φούντα
Rihanna: Αν οι φήμες αληθεύουν, μιλάμε για την μεγαλύτερη «ήττα» της ζωής της

Τι σχέση έχει ο Leonardo Di Caprio με όλα αυτά;

Πληροφορηθήκαμε αυτή την είδηση, μείναμε με το στόμα ανοιχτό, και στη συνέχεια δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε! Διότι αν η είδηση αυτή είναι αληθινή, είναι άκρως τραγική, αλλά αν δεν είναι, κάποιοι έχουν τεράστια φαντασία!

Όπως λοιπόν υποθέτουμε γνωρίζετε, αν είστε αναγνώστες μας δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχετε έστω ακούσει, στο Ηοllywood τελευταία κυκλοφορεί η φήμη ότι η Rihanna έχει δεσμό με το Leonardo Di Caprio. Μέχρι στιγμής βέβαια, κανένας από τους 2 δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί τη φήμη αυτή, αλλά όλο και περισσότερα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι τα 2 άτακτα παιδιά ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

dicaprio-oscars-2014-03mar14-04 a7e91

Το θέμα όμως ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Leonardo είναι ένας αθεράπευτος παλιο-καζανόβας του οποίου δεν του αρκεί μία γυναίκα, και σαν άτακτη μελισσούλα ψάχνεται δεξιά κι αριστερά! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός ήρθε πολύ κοντά-μα πάρα πολύ ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες-με μοντέλο σε γνωστό club του Los Angeles.

Rihanna dbe7b

Θα μας πείτε τώρα: Εντάξει ο Leo φλέρταρε με γυναίκα. Και; Το θέμα κυρίες και κύριοι είναι, ότι παρούσα στο συμβάν ήταν και η Rihanna, η οποία πήγε, ανυποψίαστη πάντα, να πιει 1,2, 10 ποτά σαν άνθρωπος και της ήρθε «ντουβρουτζάς»! Πάντως μέχρι στιγμής, κανένας από τους 2 δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο τι να σχολιάσουν; Ο Di Caprio να παραδεχτεί ότι ναι είναι αχόρταγος και η Rihanna ότι έγινε ρόμπα και μάλιστα δημόσια; Είναι λεπτά αυτά τα ζητήματα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Καλέ πού βρέθηκαν όλοι αυτοί μαζί; Αυτή είναι η πιο αναπάντεχη-τριπλή-φιλία του Hollywood

Η πιο γλυκιά photo της ημέρας: Η Χρηστίδου και οι γιοι της στο χιονισμένο μπαλκόνι τους

Ε όχι βρε παιδιά: Η Lucy Liu, 15 χρόνια μετά το «Charlie's Angels» είναι ακριβώς ίδια!