Mόνο στο Queen.gr. Θα είναι αύριο το πρωί στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά; Όλο το ρεπορτάζ!

Mόνο στο Queen.gr. Θα είναι αύριο το πρωί στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά; Όλο το ρεπορτάζ!

Φήμες κάνουν λόγο ότι η Φαίη Σκορδά αύριο δε θα είναι στο πλατό του « Πρωινό μου». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Queen.gr η όμορφη παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής την Τετάρτη ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι θα μείνει σπίτι της μιας και μέσα στις επόμενες μέρες θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της.

Αύριο έτσι όπως έχουν τα δεδομένα ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα υποδεχτούν μόνοι τους , τους καλεσμένους της εκπομπής που βλέπουμε στο τρέιλερ. Αυτό φέρνει πολλά ερωτηματικά και μεγάλη περιέργεια με την αποδοχή του κόσμου μιας και θα είναι πρώτη φορά που το ζευγάρι θα χωρίσει τηλεοπτικά την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Σαν σωστή επαγγελματίας η Φαίη έμεινε μέχρι την τελευταία στο στούντιο όπως είχε δεσμευτεί στους τηλεθεατές, αλλά την Τετάρτη δεν χαιρέτησε και δε θέλησε να μπει σε διαδικασία τέτοια. Αν αύριο όπως έχουμε μάθει δεν βρεθεί στο πλατό, ίσως βγει τηλεφωνικά να πει μια καλημέρα και να ανακοινώσει η ίδια ότι θα σταματήσει και θα επανέλθει λίγες εβδομάδες μετά την γέννηση του παιδιού της. Ο Γιώργος Λίάγκας αγωνιά να πάνε όλα καλά και είναι δίπλα στην σύζυγό του όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης.

Δε μένει παρά να περιμένουμε λίγες ώρες να δούμε ποιος θα καλημερίσει αύριο το πρωί από το στούντιο τους τηλεθεατές. Όπως και να' χει η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και η λευτεριά πλησιάζει για τον καρπό του έρωτα της Φαίης και του Γιώργου.