19+Σήμερα: Τι θα γίνει με το μπουκέτο της νύφης και τον στολισμό;

19+Σήμερα: Τι  θα γίνει με το μπουκέτο της νύφης και τον στολισμό;

Όλα έχουν σημασία σε αυτόν τον γάμο, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Καθώς σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες η Κate Middleton θα ντυθεί νυφούλα στο γάμο της χρονιάς, στην Αγγλία το τελευταίο θέμα που «καίει» όσον αφορά στο βασιλικό γάμο είναι το μπουκέτο που θα κρατήσει η μελλόνυμφη, αλλά και ο στολισμός της εκκλησίας.

Και καθώς το παλάτι κρατάει τα χαρτιά του κλειστά, η παραφιλολογία δίνει και παίρνει. Έτσι, λοιπόν, το μόνο σίγουρο είναι πως η μέλλουσα κυρία του πρίγκιπα William θα κρατάει ένα λευκό μπουκέτο, γιατί το πρωτόκολλο ως προς το χρώμα είναι σαφέστατο και υπαγορεύει λευκό. Πολλοί επιμένουν, πως ίσως συμπεριλαμβάνει μικρά κρινάκια, καθώς στους τελευταίους πριγκιπικούς γάμους της Γηραιάς Αλβιόνας λευκοί κρίνοι υπήρχαν σε όλα τα μπουκέτα, ενώ πάλι πολλοί υποστηρίζουν πως σίγουρα το μπουκέτο της Kate θα έχει και λευκά τριαντάφυλλα από την Κένυα.

Αν και η μελλοντική πριγκίπισσα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική με τα λουλούδια που θα διαλέξει, καθώς οι συμβολισμοί είναι πολλοί, το σίγουρο είναι πως το μπουκέτο της θα υπάρχει σε πολλά αντίτυπα, για να μην καταλήξει να κρατά μια μαραμένη ανθοδέσμη.

Τέλος, μην εκπλαγείτε αν στο αβαείο που θα τελεστεί το μυστήριο, υπάρχουν και πολλές γλάστρες με δεντράκια, τα οποία μετά θα μεταφυτευτούν προωθώντας έτσι και ένα οικολογικό μήνυμα.