Πού πήγαν οι καλοί σου τρόποι Amal; Οι μαρτυρίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Alamuddin!

Ερμιόνη Σαρρή
Πού πήγαν οι καλοί σου τρόποι Amal; Οι μαρτυρίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Alamuddin!

George τι έχεις να πεις;

Ήταν ένας γάμος που συζητήθηκε αρκετά και βρέθηκε άπειρες φορές στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών και των εφημερίδων(και συνεχίζει μάλιστα). Η όμορφη δικηγορίνα έκλεψε την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού και αυτός δεν άργησε να την κάνει κυρία... Clooney. Άλλες φορές οι φήμες τους θέλουν να τσακώνονται και άλλες να ζουν μέσα στα... μέλια. Τι συμβαίνει ακριβώς δεν ξέρουμε, αλλά πληροφορίες θέλουν την Αmal να έχει αλλάξει κάπως συμπεριφορά.

Σύμφωνα με το Star magazine, η Amal Alamuddin από τότε που φόρεσε τη βέρα με το όνομα του George Clooney, έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Επισκέπτεται εστιατόρια και καφέ και οι σερβιτόροι μιλούν για μία... ντίβα με όλη τη σημασία της λέξεως. Κάνει παρατηρήσεις ακόμα και για την... χαρτοπετσέτα και γενικώς τους κάνει τη ζωή πατίνι. Και στα ξενοδοχεία τα οποία επισκέπτεται κατά καιρούς, είναι ο φόβος και ο τρόμος του προσωπικού. Πώς άλλαξε έτσι αυτό το κορίτσι;

George-Clooney-Amal-Alamuddin-Wedding-G-6 40ab6

Εμείς την έχουμε στο μυαλό μας ναι μεν σαν μία ντίβα, αλλά με την άλλη έννοια της λέξεως. Καλοσυνάτη και χαμογελαστή. Από ότι φαίνεται όμως η κυρία Clooney είναι μία εν δυνάμει... Cruella De Vil και ο ηθοποιός τρέχει να μαζέψει τα... σπασμένα. Στις σελίδες του ίδιου περιοδικού, αναφέρεται πως ο George ντρέπεται για τη συμπεριφορά της και συνέχεια απολογείται στα «θύματά» της.

george-clooney-amal-alamuddin-italy-lead-600x450 97299

Ελπίζουμε όλα αυτά να είναι απλές φήμες ή τυχαία περιστατικά και η Amal να μην μας απογοητεύσει. Μία τόσο μορφωμένη κοπέλα και εκλεπτυσμένη παρουσία δεν πρέπει να παραφέρεται έτσι.

Διαβάστε ακόμα:

Βραβείο ξινίλας στην Anna Wintour: Γιατί κοιτούσε με «μισό μάτι» τη Nori West;

Η Liv Tyler έγινε για δεύτερη φορά μανούλα!